Takaisin tapahtumiin

Kempeleen kevätkonsertti on peruttu

Tapahtuma alkaa: 05.04.2020

Tapahtumapaikka: Zemppi Areena

Hyvä lipunostaja,

Kempeleen Kevätkonsertti joudutaan valitettavasti perumaan aikataulullisista syistä ja teemme parhaamme löytääksemme korvaavan päivän myöhempään ajankohtaan.

Zemppi Areena ja Ticketmaster Suomi pahoittelevat peruuntumista.

Mikäli ette halua käyttää ostettua lippuanne korvaavaan konserttiin myöhemmässä ajankohdassa, niin tässä seuraa ohjeet rahojen palautukselle. Lisätietoja saat numerosta 050 310 1141.

LIPPUJEN PALAUTUSOHJE:
- Lippujen palautusta varten, pyydämme käyttämään alla olevaa lomaketta ja täyttämään kentät huolellisesti sekä liittämään lipun kuvat lomakkeen liitteeksi.
- Sähköisistä eTicketeistä palautetaan raha ainoastaan lipun ostajalle.
- Tilaisuuden peruuntuessa palautetaan vain lipun hinta, kaupan ehtojen mukaisesti. Palautus ei koske Ticketmasterin käsittely- tai toimitustapakuluja. Mikäli olette maksaneet liput luottokortilla tai Klarna-laskulla, tullaan palautus tekemään suoraan ostossa käyttämällenne luottokortille tai Klarna-laskulle

Palautuslomake suomeksi: https://bit.ly/2JM1oRO
Palautuslomake englanniksi: https://bit.ly/2LlAIwL

Pääsyliput voi palauttaa myös postitse osoitteella: Ticketmaster Suomi, PL 667, 00100 Helsinki. Kuoreen tulee liittää pääsylippujen lisäksi nimesi, osoitteesi, puhelinnumerosi, pankkitilin IBAN -numero sekä mahdollinen sähköpostiosoite. Ticketmasterin myyntipisteet löydät osoitteesta http://www.ticketmaster.fi/help/outlets.fi-fi.html 

Jaa