Ota yhteyttä Tapahtumat

Pikkujoulut KempeleessäKempeleen pikkujoulutarjonnassa on mahtavaa ohjelmaa! Zemppi Areenalla vierailevat eturivin artistit ja stand-up koomikot sekä lastenmusiikin ykkösnimet. Kempeleen kotiseutumuseolla voit nauttia perinteisen jouluaterian ja kokea vanhan ajan joulun aidossa ympäristössä. Tämä on hieno elämys myös kansainvälisille vieraille!

Espanjalaisessa ravintolassa El Saborissa tai Finlandia Hotel Airport Oulun kodalla voit viettää tunnelmalliset pikkujoulut ja nauttia pikkujoulumenun. Vihiluodon Torpalla taas voit esimerkiksi saunoa ja ruokailla joulumenun tai varata paljun seurueellesi, jonka jälkeen samassa paikassa voi viettää iltaa pubin puolella.

Mukavaa liikunnallista ohjelmaa pikkujouluhin voi suunnitella esimerkiksi Easymoven kanssa tai varata viihdyttävän Murhamysteeri - ohjelman Konffalta. Pelixir taas on varma paikka viihtyä keilailun merkeissä ja jatkaa iltaa uuden Zaluuna pubin puolella.

Juhlatiloihin voi tilata jouluaterian useiden ravintola- ja catering toimijoiden kautta, tutustu ravintolatarjontaan täällä. Juhla- ja kokoustilat löydät täältä.

Voit pyytää tarjouksen keskistetysti kaikilta tarjoajilta ohjelmista, ruokailuista tai juhlatiloista täällä.

Tervetuloa viettämään tunnelmalliset pikkujoulut!


Vanhan ajan joulu museolla

Koe oppaan johdolla aidossa ympäristössä johdatus joulun perinteisiin Suomessa ja nauti jouluateria museon pirtissä! Ohjelma tuo monelle lapsuusmuistot mieleen ja nuoremmille osallistujille ohjelman kautta voi tuoda vanhempien tai isovanhempien joulun tunnelman. 

Ohjelman voi tilata ryhmille ja jouluateriasta on useampi vaihtoehto aina koko kattauksesta joulupuuroon tai -kahviin. 

Ohjelman tuottaa Kempeleen kunta Kempeleen kotiseutumuseossa, osoitteessa Kirkkotie 18. 

Amorphis Finland Tour 2019

Tämän hetken kuumin kotimainen metallinimi Amorphis saapuu Suomen kiertueellaan Zemppi Areenalle 15.11.2019!

Amorphiksen mukana nähdään Göteborg-soundin pioneereihin lukeutuva Soilwork sekä tanskalainen, vivahteikas ja energinen MØL.

Ikäraja: K18 (A-oikeudet)

Bussikuljetukset: Bar Ihku (keskusta,Oulu) – Zemppi Areena- Bar Ihku (keskusta,Oulu)

LIPUT: S-Etukortilla 44,50€ . Ilman S-Etukorttia 49,50€, VIP-lippu 149€

VIP-lippu sisältää: Parhaat paikat pöytäpaikalla, Kauppuri 5 Burgeri-buffet (klo 19.00-22.00), viisi drinkkilippua ja vip-alueen palvelut, omat baaritiskit ja wc:t.

Zemppi Areenan kioskiin voit maksaa Smartumeilla, E-Passilla, Edenredillä tai vastaavalla.

Zemppi Areenan tapahtumiin liput voit ostaa: Ticketmaster.fi-verkkokauppa, Prisma Raksila, Prisma Linnanmaa, Prisma Limingantulli, Prisma Zeppelin, Zemppi Areenan kioski ja zemppiareena.fi.

Eppu Normaali, Mira Luoti ja Vesterinen Yhtyeineen

Pikkujoulut 2019 lauantaina 16.11. Areenan mahtipontisen lavan valtaavat tämän vuoden pikkujouluissa Eppu Normaali, Vesterinen yhtyeineen ja Mira Luoti. Tapahtuma on K-18.

Liput voit ostaa: Ticketmasterin verkkokaupasta, Oulun alueen Prismoista, Zemppi Areenan nettisivuilta ja Zemppi Areenan kioskista.

Lippujen hinnat: S-etukortilla 44,50€, ennakkolippu ilman S-etukorttia 49,50€, ovelta 70€. Zemppi Areenan kioskiin voit maksaa Smartumeilla, E-Passilla, Edenredillä tai vastaavalla.

Bussikuljetukset: Bar Ihku (keskusta,Oulu) – Zemppi Areena- Bar Ihku (keskusta,Oulu)

Saatavilla myös VIP-lippuja illalliskortteineen ja VIP-alueineen. Hinnat:

Yritykset: 125€ 

Kuluttajat: 149€ / hlö 

Kysy lisää VIP-lipuista Niko Harjulta, niko@zemppiareena.fi tai soita 045 7750 6120

Kaija Kärkinen & Ile Kallio Piriläsalissa

Perjantaina 22.11.2019 klo 19.00 Kaija Kärkinen & Ile Kallio Kempeleen Pirilä-salissa (os. Piriläntie 145, 90440 Kempele).

Ovet aukaistaan klo 18.00. Ovella lipunmyyntiä mikäli lippuja vielä jäljellä. Ovella maksu tasarahalla tai maksukortilla (20€).

Kaija Kärkinen ja Ile Kallio aloittivat yhteisen musiikillisen matkansa Hullusta yöstä vuonna 1991. Siitä lähtien pari on keikkaillut ahkerasti sekä bändin kanssa että duona. Kaija Kärkinen ja Ile Kallio ovat julkaisseet yhdessä kymmenen studioalbumia sekä yhden kokoelman. Vuonna 1995 julkaistun ensilevyn hitti Sade toikin kaksikon kerralla koko kansan tietoisuuteen. Siitä lähtien jokainen julkaistu albumi on tuonut lisää nimikkeitä Kaijan ja Ilen meriittilistaan, muun muassa Täysikuu, Aurinko nousee taas, Valkoiset valheet, Jan ja Kuka saa kyyneleet. Uusin albumi, Köyhän naisen paratiisi, julkaistiin maaliskuussa 2012. Levyllä on omien kappaleiden lisäksi covereita, jotka ovat vuosien varrella kulkeneet mukana, sydämessä ja keikoilla. Suomenkieliset tekstit ovat yhtä lukuunottamatta Kaijan käsialaa. Ile vaikuttaa myös Big Rock Bandissa.

Liput 20€.

Liput myy Kempeleen kirjasto (Kauppakeskus Zeppelin, 3.krs.) ja TIKETTI Tiketistä ostettuihin lippuihin lisätään +2.50€ palvelumaksu.

PikkuZet Stand up -joulut 2019

Vuoden hauskimmissa pikkujouluissa 5.12.2019 Zemppi Areenalla nähdään Ilari Johansson, Jaakko Saariluoma sekä Tommi Ylimäinen!

Stand up -pikkujoulut on ollut kahtena viime vuonna loppuunmyyty, joten ole nopea.

Ikäraja: K18 (A-oikeudet)

Liput voit ostaa: Ticketmasterin verkkokaupasta, Oulun alueen Prismoista, Zemppi Areenan nettisivuilta ja Zemppi Areenan kioskista.

Liput: S- Etukortilla 29,50€. Ilman S- Etukorttia 34,50€ . Zemppi Areenan kioskiin voit maksaa Smartumeilla, E-Passilla, Edenredillä tai vastaavalla. VIP-liput: Yritykset: 99€, kuluttajat: 115€. Kysy VIP-lipuista lisää Niko Harjulta, niko@zemppiareena.fi tai soita 045 7750 6120

Bussikuljetukset: Bar Ihku (keskusta,Oulu) – Zemppi Areena- Bar Ihku (keskusta,Oulu)

Murhamysteeri - hulvattoman hauska roolipeli

Murhamysteeri on jännittävä ja tappavan hupaisa ohjelmapalvelu vähintään 15 henkilön ryhmälle. Murhamysteerissä kavereista kuoriutuu esille aivan uusia piirteitä ja luovuus kukkii!

Murhamysteeriteemoja on useita valittavissa: 1920-luvun mafia-aihe, Lööppijulkkis-bileet, 1890-luvun kartanomysteeri sekä Titanic-laivalla tapahtuva murhamysteeri. Vaihtoehdoista mafia-aiheinen murhamysteeri voidaan toteuttaa myös englanniksi.
Ohjelmapalvelu voidaan toteuttaa monenlaisissa tiloissa ja se on hyvä varata 2-3 viikkoa ennen tapahtumaa.
Hinta on 75 €/ henkilö alle 30 henkilön ryhmille, tätä suuremmille annetaan tarjous erikseen.

Ohjelmapalvelun hinta sisältää osallistujien roolituksen ja roolivihkot ja materiaalit sekä rekvisiittaa jokaiselle henkilöhahmolle sekä tapahtuman ammattitaitoisen vetämisen. Siis Avaimet käteen -palvelu. (Hinta ei sisällä alv 24 %)

Pikkujouluaikaan lapsille Suomen Suurin Lastenfestivaali

Suomen Suurin Lastenfestivaali saapuu Zemppi Areenalle 7.12.2019! Mukana ovat Hevisaurus, Kikattava kakkiainen ja Ti-Ti Nalle! 

Suomalaislapset saavat oman lastenfestivaalin, kun Suomen Suurin Lastenfestivaali lanseerataan tämän vuoden marraskuussa. Lastenfestivaali kiertää seitsemän paikkakuntaa marras-joulukuussa 2019.

Liput: 29€ 
Perhelippu 95€ (4 hlöä, samaan perheeseen kuuluvat)
Alle 1-vuotias aikuisen sylissä veloituksetta

Zemppi Areenan kioskiin voit maksaa Smartumeilla, E-Passilla, Edenredillä tai vastaavalla.

Liput voit ostaa Ticketmasterin verkkokaupasta, Oulun alueen Prismoista, Zemppi Areenan kioskista ja Zemppi Areenan nettisivuilta.

Lisätietoja Zemppi Areenan tapahtumasta: toimisto@zemppiareena.fi tai 050 310 1141.

Lisätietoja esiintyjistä ja kiertueesta, www.suomensuurinlastenfestivaali.com.

Tilausravintola Kota

Joulu on muistamisen aikaa! Varaa nyt lämminhenkisen Ravintola El Saborin joulubuffet tai tunnelmallisen Vihiluodon Kodan maittava joulumenu. Espanjalainen ravintola El Sabor tarjoaa espanjalaisten makujen lisäksi myös perinteistä jouluruokaa. Ravintolasaliin mahtuu jopa 80 henkilöä ja käytössä on myös kabinetti pienempiin juhliin. Lämminhenkinen tilausravintola, Vihiluodon Kota, tarjoaa mahdollisuuden nauttia yhdessäolosta ja aidosta lappilaisesta ilmapiiristä avotulen ja lyhtyjen loisteessa. Kotaan mahtuu max. 30 henkilöä.

Avaa pikkujoulumenut tästä

Vihiluodon Torpan pikkujoulut

Vihiluodon Torpan sijainti meren rannalla luo ainutlaatuiset puitteet onnistuneille pikkujouluille.
Torppa muuttuu perinteisestä tilasta tunnelmalliseksi juhlatilaksi juhlakattauksen myötä. Perinteinen joulukattaus tarjoillaan buffet-pöytään katettuna.Tunnelmaa luomaan voi halutessaan varata bändin tai muita esiintyjiä. Marraskuulle on jo varattu Hello! -bilebändi sekä muutamia oululaisia bändejä. Halutessanne voitte laulaa karaokea tai valita itse taustalle haluamanne pikkujoulumusiikin.
Torpalla on lisäksi mahdollisuus varata sauna tai palju illaksi, saunatilat ovat vuokrattavissa myös erikseen. Paljusta voi ihastella meren ihmeellistä maisemaa.
Tervetuloa Vihiluodon Torpalle suunnittelemaan ja sopimaan ikimuistoisesta ja ainutlaatuisesta pikkujoulusta.

Pyydä tarjous pikkujouluista

Pyydä tarjous ryhmällesi majoituksesta, ohjelmista, juhlatiloista tai ruokailuista keskitetysti visitkempele.fi - sivuston kautta!