Tommi Läntinen

Mahtavan uran tehnyt Tommi Läntinen nähdään perjantaina 13.3.2020 klo 19.00 Kempeleen Pirilä-salissa (Piriläntie 145). Upeaääninen ja karismaattinen Tommi Läntinen on kirjoittanut, esittänyt ja levyttänyt musiikkiaan jo yli neljänkymmenen vuoden ajan. Tommi Läntinen Duo tarjoaa takuuvarmaa musiikkiviihdettä, joka saa paikallaolijat laulamaan ja tanssimaan esiintyjän mukana. Keikoilla kuullaan Läntisen suurimmat hitit kuten Via Dolorosa, Kevät ja minä, Jari ja minä, Rööperin kuu, Syvälle sydämeen sattuu, Satelliitti ja Villi ja vapaa ja monta muuta. Showtime konsertissa klo 19.00. Lippuja myydään vielä ovella klo 18 alkaen, mikäli jäljellä. Ovella maksu kortilla tai tasarahalla. Liput ennakkoon 20€, ovelta 25€. Ennakkoliput myy Kempeleen kirjasto ja Tiketti. Tiketistä ostettuihin lippuihin lisätään 2,50€ palvelumaksu.

Antti Ketonen

Antti Ketonen saapuu Zemppi Areenalle 5.4.2020 Kempeleen kevätkonsertin pääesiintyjäksi! Kevätkonsertin avaa jälleen lahjakkaista nuorista koottu Kempeleen lukion kuoro. Antti Ketosen ensimmäinen soolosingle Olisitpa sylissäni julkaistiin elokuussa 2017. Biisin tarina on kasvanut kasvamistaan: se on striimannut platinaa, oli useamman kuukauden radioiden soitetuin kappale ja palkittiin myös helmikuisessa Iskelmä-gaalassa Vuoden iskelmänä. Olisitpa sylissäni -kappaleen seuraaja on single Niin kaunis, joka on edellisen sinkun tapaan vahva ylistyslaulu rakkaudelle. Hieno mahdollisuus päästä näkemään Antti Ketonen ja lukion kuoro Zemppi Areenan isolla lavalla. Ilta toteutetaan istumapaikkakonserttina. Ovet aukeavat klo 18:00 ja konsertti alkaa klo 19:00. Tapahtuma on ikärajaton. Konsertissa ei ole anniskelua. Ennakkoliput Ticketmasterin sivuilta tai Zemppi Areenan kioskista, Valkealinnan lippukaupasta tai Oulun ja Kempeleen Prismoista. 

Suvi Teräsniska

Konsertti lauantaina 9.5.2020 klo 19.00 Kempeleen Kirkonkylän koulun D-talon juhlasalissa (Koulutie 4). Upea Suvi Teräsniska on julkaissut urallaan viisi studioalbumia ja kaksi joululevyä. Hänen suurimpia hittejään ovat muun muassa Hento kuiskaus, Täydellinen elämä, Jos menet pois, Pahalta piilossa, Elämäni miehiä ja Hei mummo. Suvi Teräsniskan albumeita on yhteensä myyty lähes puoli miljoonaa kappaletta ja jokainen niistä on ylittänyt vähintään platinarajan.Yleisön rakastama Suvi on palkittu mm. Emma-gaalassa Vuoden iskelmä-albumista 2017, Iskelmä-Finlandialla 2016 sekä Kullervo Linnan säätiön palkinnolla 2013. Liput ennakkoon 25€ / ovelta 30€. Ennakkoliput myy Kempeleen kirjasto (Kauppakeskus Zeppelin, 3.krs.) ja Tiketti. Tiketistä ostettuihin lippuihin lisätään 2,50€ palvelumaksu.


Majoitus

Kempeleessä lähellä lentoasemaa, meren rannalla Vihiluodossa sijaitsee viihtyisä Finlandia Hotel Airport Oulu. Zemppi Areenan kanssa samassa rakennuksessa sijaitsee Forenom Aparthotel, jossa majoitukseen sisältyy myös Easymoven hulppean kuntosalin käyttö. Rauhallisella sijainnilla Hakamaalla sijaitsee Asuntohotelli Kievarinhovi, Hotelli Pohjankievari sekä Black Motel Moottorimaja. Pyydä tarjous keskitetysti majoituksesta täällä. 


Ravintolat, ostokset, viihde

Zemppi Areenan vieressä sijaitsee Kauppakeskus Zeppelin, josta löytyy ravintoloita moneen makuun ja lukuisia liikkeitä sekä Prisma tavaratalo. Finlandia Hotel Airport Oulun yhteydessä on espanjalainen ravintola El Sabor, sekä ihastuttavat lenkkeilymaastot meren rannalla ja ravintola Vihiluodon Torppa. 

Keilailemassa voi käydä Zemppi Areenan kanssa samassa rakennuksessa sijaitsevassa Pelixirissä, jossa on saatavilla myös darts ja biljardi sekä fatbike pyöriä vuokralle. Pelixirin yhteydessä on  myös Pub Zaluuna. Samassa pihapiirissä on myös Virkistysuimala Zimmari ja kivenheiton päässä Köykkyrin virkistysalue kuntoportaineen ja frisbeegolf ratoineen.Pyydä tarjous ryhmällesi ohjelmapalveluista täällä.