Suvi Teräsniska

Konsertti lauantaina 9.5.2020 klo 19.00 Kempeleen Kirkonkylän koulun D-talon juhlasalissa (Koulutie 4). Upea Suvi Teräsniska on julkaissut urallaan viisi studioalbumia ja kaksi joululevyä. Hänen suurimpia hittejään ovat muun muassa Hento kuiskaus, Täydellinen elämä, Jos menet pois, Pahalta piilossa, Elämäni miehiä ja Hei mummo. Suvi Teräsniskan albumeita on yhteensä myyty lähes puoli miljoonaa kappaletta ja jokainen niistä on ylittänyt vähintään platinarajan.Yleisön rakastama Suvi on palkittu mm. Emma-gaalassa Vuoden iskelmä-albumista 2017, Iskelmä-Finlandialla 2016 sekä Kullervo Linnan säätiön palkinnolla 2013. Liput ennakkoon 25€ / ovelta 30€. Ennakkoliput myy Kempeleen kirjasto (Kauppakeskus Zeppelin, 3.krs.) ja Tiketti. Tiketistä ostettuihin lippuihin lisätään 2,50€ palvelumaksu.


Majoitus

Kempeleessä lähellä lentoasemaa, meren rannalla Vihiluodossa sijaitsee viihtyisä Finlandia Hotel Airport Oulu. Zemppi Areenan kanssa samassa rakennuksessa sijaitsee Forenom Aparthotel, jossa majoitukseen sisältyy myös Easymoven hulppean kuntosalin käyttö. Rauhallisella sijainnilla Hakamaalla sijaitsee Asuntohotelli Kievarinhovi, Hotelli Pohjankievari sekä Black Motel Moottorimaja. Pyydä tarjous keskitetysti majoituksesta täällä. 


Ravintolat, ostokset, viihde

Zemppi Areenan vieressä sijaitsee Kauppakeskus Zeppelin, josta löytyy ravintoloita moneen makuun ja lukuisia liikkeitä sekä Prisma tavaratalo. Finlandia Hotel Airport Oulun yhteydessä on espanjalainen ravintola El Sabor, sekä ihastuttavat lenkkeilymaastot meren rannalla ja ravintola Vihiluodon Torppa. 

Keilailemassa voi käydä Zemppi Areenan kanssa samassa rakennuksessa sijaitsevassa Pelixirissä, jossa on saatavilla myös darts ja biljardi sekä fatbike pyöriä vuokralle. Pelixirin yhteydessä on  myös Pub Zaluuna. Samassa pihapiirissä on myös Virkistysuimala Zimmari ja kivenheiton päässä Köykkyrin virkistysalue kuntoportaineen ja frisbeegolf ratoineen.Pyydä tarjous ryhmällesi ohjelmapalveluista täällä.