Takaisin uutisiin

08.12.2020

Kempeleen kirjastot avoinna, palvelut rajoitettuja 1.2.2021 saakka

Kempeleen pääkirjasto on avoinna ma-to klo 10-19, pe klo 10-17, la klo 10-15.

Kirjastot ovat avoinna normaalien aukioloaikojen mukaan. Palvelut ovat rajoitettuja. Kirjastossa on käytössä pika-asiointi itsepalveluna. Kirjastoon ei voi jäädä oleskelemaan eikä etsimään aineistoa hyllystä, lukemaan lehtiä tai käyttämään lukusalia. Pääkirjastosta voi noutaa varauksia ja jättää palautuksia, myös pääkirjaston palautusluukku on avoinna. Aineistoa voi varata noudettavaksi OUTI-verkkokirjastosta sekä kirjaston asiakaspalvelusta p. 050 316 9409 ja sähköpostitse kirjasto@kempele.fi.

Omia lainoja voi selata ja uusia OUTI-verkkokirjastossa. Uusimisen voi tehdä myös ottamalla yhteyttä oman kirjaston asiakaspalveluun. Lainoja voi uusia kymmenen kertaa.

Rajatulla asiointialueella on esillä lainattavaa aineistoa. Kontaktit kirjaston henkilökunnan ja asiakkaiden välillä pyritään pitämään lyhyinä.

Muista kirjastossa asioidessasi hygieniaohjeet, turvavälit ja maskisuositus. Kirjaston henkilökunta käyttää maskeja ja visiirejä turvallisuusohjeita noudattaen. Ota huomioon niin muut asiakkaat kuin henkilökunta. Tule kirjastoon vain terveenä!

Ripeät kirjastokäynnit ovat toivottavia. Pitkiä asiakaspalvelutilanteita kirjastoissa tulee välttää. Kirjoja ja muuta lainattavaa aineistoa voi etsiä ja varata valmiiksi OUTI-verkkokirjastosta.

Kirjastossa ei oteta vastaan käteismaksuja. Kirjastomaksut tulee ensisijaisesti maksaa OUTI-verkkokirjastossa verkkomaksuina. Kirjastoissa otetaan vastaan vain korttimaksuja. Kirjastoasiointi estyy, kun maksuja on kertynyt 12 euroa tai enemmän.

Kirjaston tapahtumat perutaan.

Linnakankaan ja Tietotorin omatoimikirjastot ovat käytössä normaalisti.

Jaa