Ota yhteyttä Tapahtumat

Majoitu matkalla pohjoiseen tai vietä loma Kempeleessä Oulun sedulla!

Kempeleen majoituskohteisiin pääset helposti nelostieltä ja auton saat suoraan pihaan! Oulun lentoasema sekä Oulun ja Kempeleen rautatieasemat ovat myös lähellä. Majoitu Kempeleessä helposti ja mukavasti, sekä edullisesti. Tutustu alta majoituskohteisiimme!

Finlandia Hotel Airport Oulu

Finlandia Hotel Airport Oulu

Lämminhenkinen lentokenttähotelli vain neljän kilometrin päässä Oulun lentoasemalta on luonteva pysähdyspaikka niin aikaansa arvostavalle loma- ja liikematkailijalle kuin kokousten ja juhlien järjestämiseen – Airport Hotel Oulusta voit vuokrata myös tilat saunailtaa varten. Hotellin katutasossa sijaitsee Huovisen leipomon kahvila-myymälä.

Tervetuloa! 


Yhteystiedot:
Vihiluoto 10
p. 08 514 5100
sales(at)airporthotel.fi
Facebook

Black Hotel & Black Sauna

Black Hotel tarjoaa viihtyisää majoitusta Kempeleen Hakamaalla hyvien kulkuyhteyksien varrella. Uusissa Black Hotelin suite-mökeissä majoittaudut mukavasti yksin tai porukalla. Suiteista löytyy moderni ja hyvin varusteltu keittiö. Osa Black Hotelin suiteista on varusteltu omalla saunalla. Ilmastointi takaa sopivan lämpötilan niin kesällä kuin talvella. Yöpyminen Black Hotelissa takaa kaksi lippua Black Saunaan.

Black Sauna

Black Sauna on ympärivuotinen ja kaikille avoin julkinen sauna, joka sijaitsee Black Hotelin välittömässä läheisyydessä. Aidon puukiukaalla varustetun hirsisaunan lisäksi Black Saunalla on mahdollisuus pulahtaa pore- ja kylmäammeisiin. Black Saunalla on yleisen saunan lisäksi myös yksityinen sauna, jonka voit varata yksinomaan joukkueesi tai ryhmäsi käyttöön. Saunan yhteydestä löytyy kahvila, josta voi ostaa juotavaa ja purtavaa. Hyppää lauteille nauttimaan pehmeistä löylyistä! 

Yhteystiedot:
Moottorikuja 2
hotel(at)blacksauna.fi
p. 044 920 1148

Asuntohotelli Kievarinhovi

Hotelli Pohjankievari

Hotelli Pohjankievarin pihapiirissä sijaitsevassa, muutama vuosi sitten valmistuneessa Apartment Kievarinhovissa on kymmenen tilavaa huoneistoa, joissa on kodinomaisesti sisustettu oleskelu- huone, pieni keittiö kaikilla mukavuuksilla kodinkoneineen ja astioineen, kylpyhuone, sauna sekä avoterassi. Kahdessa huoneistossa on lisäksi erillinen makuuuhuone parisängyllä ja levitettävä vuodesohva olohuoneessa (yksi huoneisto). Kaikki huoneistot on sisustettu eri tavoin eri teemoilla. Aamiaisen voit halutessasi nauttia lisämaksusta hotelli Pohjankievarissa, jonka kautta hoituvat myös varaukset sekä sisäänkirjautuminen. Tervetuloa nauttimaan vaikkapa iltapäivätee Kievarinhovin englantilaiseen chippendale-huoneistoon!

Yhteystiedot:
Eerontie 9
p. 08 515 433
myynti@hotellipohjankievari.fi
Facebook 

Forenom Aparthotel Kempele

Forenom Aparthotel Kempele

Forenom Aparthotel Kempele tarjoaa tyylikästä majoitusta Zemppi-rakennuksessa. Jokaiseen huoneeseen kuuluu tasokas keittiö varustettuna keittolevyllä, isolla jääkaapilla, mikroaaltouunilla, kahvin- ja vedenkeittimellä sekä astiastolla. Hotellissa on 54 kahden hengen huonetta ja osassa huoneista on vuodenojatuoli, joka avautuu yhden hengen lisävuoteeksi. Huoneeseen kuuluu myös suihkulla varustettu kylpyhuone sekä pyyhkeet ja liinavaatteet, taulu-tv ja langaton Internet-yhteys.

Yhteystiedot:
Pekurintie 2
p.020 198 3420
info(at)forenom.com

Facebook
Instagram
Youtube

Hotelli Pohjankievari

Hotelli Pohjankievari tarjoaa edullista majoitusta rauhallisella ja hyvät lenkkeilymahdollisuudet tarjoavalla aluella vain 10 minuutin ajomatkan päässä Oulusta. Oulun lentokentälle on matkaa kahdeksan kilometriä. Hotellissamme on 54 hotellihuoneita ja viisi huoneistoa, joista suurimpaan mahtuu kahdeksan henkilöä. Ravintolastamme saa ruoka-annoksia sekä juomaa ilta-aikaan ja piha-alueelta löytyy pakoitustilaa isoillekin ajoneuvoille. Kokoustiloja on kaksi, joista suurempi jopa 100 henkilölle. Majoitushintamme sisältävät aina bufeeaamiaisen, iltasaunan, autopaikoituksen ja wi-fi:n.
Yhteystiedot:
Eerontie 9
p.08 515 433
myynti(at)hotellipohjankievari.fi
Facebook

Tee tarjouspyyntö majoituksesta

Tee tarjouspyyntö majoituksesta kaikkiin hotelleihin yhdellä viestillä!