Ota yhteyttä Tapahtumat

Asuntohotelli Kievarinhovi

Hotelli Pohjankievari

Hotelli Pohjankievarin pihapiirissä sijaitsevassa, muutama vuosi sitten valmistuneessa Apartment Kievarinhovissa on kymmenen tilavaa huoneistoa, joissa on kodinomaisesti sisustettu oleskelu- huone, pieni keittiö kaikilla mukavuuksilla kodinkoneineen ja astioineen, kylpyhuone, sauna sekä avoterassi. Kahdessa huoneistossa on lisäksi erillinen makuuuhuone parisängyllä ja levitettävä vuodesohva olohuoneessa (yksi huoneisto). Kaikki huoneistot on sisustettu eri tavoin eri teemoilla. Aamiaisen voit halutessasi nauttia lisämaksusta hotelli Pohjankievarissa, jonka kautta hoituvat myös varaukset sekä sisäänkirjautuminen. Tervetuloa nauttimaan vaikkapa iltapäivätee Kievarinhovin englantilaiseen chippendale-huoneistoon!

Yhteystiedot:
Eerontie 9
p. 08 515 433
myynti@hotellipohjankievari.fi

Facebook 

Black Motel - Moottorimaja

Oulun seudun edullisin majoituspaikka Black Motel - Moottorimaja tarjoaa helppoa ja mutkatonta majoitusta. Motellin vieressä sijaitsee Shell Kempele Hakamaantie, joka tarjoaa hyvän mahdollisuuden ruokailuun. Moottorimajalle on helppo saapua autolla tai moottoripyörällä ja lähistöllä on hyvät ja rauhalliset lenkkeilymaastot. 

Yhteystiedot:
Sohjanantie 3
moottorimaja(at)gmail.com

Finlandia Hotel Airport Oulu

Finlandia Hotel Airport Oulu

Lämminhenkinen lentokenttähotelli vain neljän kilometrin päässä Oulun lentoasemalta on luonteva pysähdyspaikka niin aikaansa arvostavalle loma- ja liikematkailijalle kuin kokousten ja juhlien järjestämiseen – Airport Hotel Oulusta voit vuokrata myös tilat saunailtaa varten. Viihtyisä 100-paikkainen ravintola El Sabor tarjoaa monipuolisen makumatkan Espanjaan ja tilausravintola Kodassa voitte ryhmänne kanssa nauttia elämyksellisen illan avotulen loisteessa. Tervetuloa! 

Yhteystiedot:
Vihiluoto 10
p. 08 514 5100
sales(at)airporthotel.fi

Facebook

Forenom Aparthotel Kempele

Forenom Aparthotel Kempele

Forenom Aparthotel Kempele tarjoaa tyylikästä majoitusta Zemppi-rakennuksessa. Jokaiseen huoneeseen kuuluu tasokas keittiö varustettuna keittolevyllä, isolla jääkaapilla, mikroaaltouunilla, kahvin- ja vedenkeittimellä sekä astiastolla. Hotellissa on 54 kahden hengen huonetta ja osassa huoneista on vuodenojatuoli, joka avautuu yhden hengen lisävuoteeksi. Huoneeseen kuuluu myös suihkulla varustettu kylpyhuone sekä pyyhkeet ja liinavaatteet, taulu-tv ja langaton Internet-yhteys.

Yhteystiedot:
Pekurintie 2
p.020 198 3420
info(at)forenom.com

Facebook
Instagram
Youtube

Hotelli Pohjankievari

Hotelli Pohjankievari tarjoaa edullista majoitusta rauhallisella ja hyvät lenkkeilymahdollisuudet tarjoavalla aluella vain 10 minuutin ajomatkan päässä Oulusta. Oulun lentokentälle on matkaa kahdeksan kilometriä. Hotellissamme on 54 hotellihuoneita ja viisi huoneistoa, joista suurimpaan mahtuu kahdeksan henkilöä. Ravintolastamme saa ruoka-annoksia sekä juomaa ilta-aikaan ja piha-alueelta löytyy pakoitustilaa isoillekin ajoneuvoille. Kokoustiloja on kaksi, joista suurempi jopa 100 henkilölle. Majoitushintamme sisältävät aina bufeeaamiaisen, iltasaunan, autopaikoituksen ja wi-fi:n.

Yhteystiedot:
Eerontie 9
p.08 515 433
myynti(at)hotellipohjankievari.fi

Facebook

Tee tarjouspyyntö majoituksesta

Tee tarjouspyyntö majoituksesta kaikkiin hotelleihin yhdellä viestillä!