Ota yhteyttä Tapahtumat

Saavutettavuusseloste

Kempeleen kunta pyrkii takaamaan VisitKempele-sivuston saavutettavuuden Euroopan parlamentin ja neuvoston direktiivin (2016/2102) julkisen sektorin elinten verkkosivustojen ja mobiilisovellusten saavutettavuudesta mukaisesti.

Tämä saavutettavuusseloste koskee http://visitkempele.fi-verkkosivustoa ja on laadittu 20.9.2019. Liana Technologies on toteuttanut tämän digipalvelun ja arvioinut sen saavutettavuuden.

Digipalvelun saavutettavuuden tila

Täyttää kriittiset A & AA-vaatimukset.

Huomasitko saavutettavuuspuutteen digipalvelussamme? Kerro se meille ja teemme parhaamme puutteen korjaamiseksi

Voit antaa palautetta: https://www.kempele.fi/palaute.html
Palautetta voi antaa myös
• kirjallisena osoitteella Kempeleen kunta, Kirjaamo, PL 12, 90441 Kempele
• sähköpostitse osoitteella kirjaamo@kempele.fi
• puhelimitse vaihde 08 5587 2200

Saavutettavuusselosteesta vastaava henkilö: hallintojohtaja Virva Maskonen.

Valvontaviranomainen

Jos huomaat sivustolla saavutettavuusongelmia, anna ensin palautetta sivuston ylläpitäjälle. Vastauksessa voi mennä 14 päivää. Jos et ole tyytyväinen saamaasi vastaukseen tai et saa vastausta lainkaan kahden viikon aikana, voit tehdä ilmoituksen Etelä-Suomen aluehallintovirastoon. Etelä-Suomen aluehallintoviraston sivulla kerrotaan tarkasti, miten valituksen voi tehdä ja miten asia käsitellään.

Etelä-Suomen aluehallintovirasto
Saavutettavuuden valvonnan yksikkö
saavutettavuusvaatimukset.fi
saavutettavuus@avi.fi
Vaihde 0295 016 000
Kirjaamo
kirjaamo.etela@avi.fi
Postiosoite: PL 150, 13101 Hämeenlinna

Teemme jatkuvasti työtä saavutettavuuden parantamiseksi

Digipalveluistamme on tehty saavutettavuusarviointi.

Verkkosivuston saavutettavuutta on testattu muun muassa saavutettavuuden tutkimiseen suunnitellulla Web Accessibility Evaluation Tool-työkalulla sekä macOS-käyttöjärjestelmän VoiceOver-näytönlukutekniikkaa käyttäen. Verkkosivujen testaus on suoritettu eri verkkoselaimilla. Eri toiminnallisuudet on testattu, muun muassa navigointiin ja hakuun liittyvät toiminnot. Verkkosivuston saavutettavuudesta on todettu muun muassa seuraavat asiat: sivuston käyttö on mahdollista näppäimistörajapinnan välityksellä. Verkkosivuston elementeillä on niitä kuvaavat nimilaput tai selitteet, joita näytönlukutekniikat hyödyntävät. Sivuston käyttö on mahdollista myös, kun verkkosivujen sisällön koko on suurennettuna 200 prosenttiin. Verkkosivusto on responsiivinen ja sen selaaminen on mahdollista eri kokoisilla näytöillä. Tekstien värin kontrastiero on tarpeeksi suuri verrattuna taustan väriin, eli teksti erottuu taustasta. Sivuston suunnittelussa ja toteutuksessa huomioitiin saavutettavuuden kriittiset A- ja AA-tason vaatimukset.