Kuntoutusta lapsiperheille ja aikuisille

Coronaria Kuntoutuspalvelut Oy tarjoaa kuntoutusta lapsiperheille ja aikuisille liikunnan, hyvinvoinnin ja vapaa-ajan keskus Zempissä Kempeleessä.

Kuntoutukseen osallistuvat majoittuvat Forenomin huoneistohotellissa ja ravintolana toimii samassa kiinteistössä sijaitseva Boulis, joka valmistaa ateriat myös erikoisruokavalioiden mukaan. Samassa kiinteistössä sijaitsee myös Easymoven hulppea kuntosali ja ryhmäliikuntatilat, sekä Bouliksen keilahalli, joita hyödynnetään kuntoutuksessa. Myös samassa pihapiirissä sijaitsevat Leo's Leikkimaa, Virkistysuimala Zimmari ja Kempele Akatemian tilat ovat käytössä useissa kuntoutuksen ohjelmissa.

Viereinen kauppakeskus Zeppelin tarjoaa oivan käyntikohteen vapaa-ajalla ja kivenheiton päässä sijaitseva Köykkyrin virkistysalue tarjoaa mahdollisuuden ulkona toteutettaviin ohjelmiin kuntoutuksissa. Zempin tilat ovat valmistuneet vuonna 2017, joten käytettävissä on valoisat ja nykyaikaiset tilat.

Coronarian kuntoutusmuotoihin Kempeleessä kuuluvat lasten ja nuorten yksilöllinen kuntoutus, LAKU-perhekuntoutus, lasten ja nuorten sopeutumisvalmennus-kurssit sekä aikuisten tules- ja reumasairaiden moniammatillinen yksilökuntoutus. Aikuisten kuntoutuksessa yleisin syy kuntoutukseen hakeutumiseen ovat tuki- ja liikuntaelinsairaudet tai pitkittyneet kiputilat.

Perhekuntoutuksessa autismi tai ADHD - diagnoosi lapsella ovat yleisimpiä syitä. Kuntoutus on Kelan kustantamaa. Voit hakea aikuisten kuntoutukseen lääkärin B-lausunnolla ja Kelan KU132 lomakkeella. Lasten ja nuorten sopeutumisvalmennuskursseille hakeutumiseksi tarvitset lääkärin B-lausunnon ja Kelan lomakkeen KU132 (harkinnanvarainen kuntoutus) tai KU104 (vaativa lääkinnällinen kuntoutus). Lasten ja nuorten yksilöllisen kuntoutukseen hakeutumiseksi tarvitset lääkärin B-lausunnon sekä Kelan lomakkeen KU132 (harkinnanvarainen kuntoutus) tai KU104 (vaativa lääkinnällinen kuntoutus).

Tervetuloa kuntoutumaan Kempeleeseen Coronarian ammattitaitoisten tiimien johdolla!

Osoite
Pekurintie 2
Yhteystiedot

90450
Kempele