Ota yhteyttä Tapahtumat

Dynamosali

Dynamosali on toiminnalliseen harjoitteluun erikoistunut kuntosali. Toiminnallisella harjoittelulla tuet kehon luonnollista toimintakykyä. Dynamosalin välineillä harjoittelet tehokkaasti olipa tavoitteesi sitten kunnon kohottaminen ja hyvä olo, tavoitteellinen painonnosto, voimaharjoittelu tai lajia tukeva oheisharjoittelu. Dynamosalilla on tärkeää kokonaisvaltainen hyvinvointi ja ihmisten kohtaaminen. Dynamosalin palveluihin kuuluvat myös personal training, kahvakuulailu sekä kehonpainoharjoittelu. 

Yhteystiedot:
Kissankulma 2
041 4337877
info(at)dynamosali.com

Facebook
Instagram

Boulis

Tervetuloa Bouliksen keilailumaailmaan Kempeleeseen!

Vietä koko perheen yhteinen keilauspäivä tai tuo kaveriporukkasi hohtokeilaamaan! Keilaamisen ja kannustamisen ohessa voitte nautiskella virvokkeita ja pientä purtavaa. Myös kilpakeilaus ja esteetön keilaus kuuluvat Bouliksen palvelutarjontaan.
Varaa keilarata nettijärjestelmästä, puhelimitse, spostitse tai paikan päällä.

Keilaradan varaus suoraan verkosta tämän linkin kautta.

Yhteystiedot:
Pekurintie 2
90450 Kempele
+358 44 493 2087
asiakaspalvelu(at)boulis.fi

Easymove

Haluatko virkistyä luonnossa, kuntoilla laadukkaasti tai rentoutua hieronnassa?

Easymove tarjoaa korkealaatuisia liikunta-, kuntoutus- ja hyvinvointipalveluita niin aktiivisesti liikkuville ihmisille kuin kuntoutujillekin. Easymove mahdollistaa laadukkaan kuntosaliharjoittelun, yksilöidyn personal training -valmennuksen, monipuoliset ryhmäliikuntatunnit, kuntouttavan fysioterapian ja hieronnan sekä virkistävät yritys- ja ohjelmapalvelut. Easymove järjestää muun muassa virkistys- ja kokouspäivät valintasi mukaan sisä- tai luontoaktiviteetein. Tutustu kattavaan ohjelmapalveluiden tarjontaan Easymoven sivuilla!

Yhteystiedot:
Pekurintie 2, Zemppi
liikunta@easymove.fi
020 734 2091

Facebook
Instagram

Kempelehalli

Kempelehalli on vuonna 2001 valmistunut 6000 m2:n monitoimihalli, josta löytyy saman katon alta monipuolinen liikunta- ja tapahtumakeskus. Hallissa järjestetään liikuntatapahtumien lisäksi näyttelyitä ja messuja sekä konsertti- ja juhlatilaisuuksia.

Kempelehallin sijainti kauniilla paikalla koulukeskuksen ja Kempeleen urheilukeskuksen vieressä mahdollistaa loistavat puitteet erilaisten urheilu- ja liikuntaleirien järjestämiselle.

Viihtyisästä, 80 asiakaspaikan kahvilasta avautuu näkymä sekä jää- että palloiluhalliin. Näköalan lisäksi kahvilaan houkuttelevat tuoreet paikan päällä paistetut pullat ja muut pikkulämpimät.

Kahvion yhteydessä toimivalta grilliltä löytyvät maukkaat annokset, joilla lähtee isompikin nälkä. Meiltä saat myös ruokaa tilauksesta. Edulliset ja maistuvat lounasruuat ja reissueväät helposti, nopeasti ja vaivattomasti.

Kävijöitä palvelevat myös kioski ja Sport Shop.

Yhteystiedot:
Koulutie 3, Kempele
p.08 556 9299

Facebook

Kuntomo

Kuntomo on ihmisläheinen liikunnan ja hyvinvoinnin keskus Kempeleessä. Palveluitamme ovat: kuntosali, ryhmäliikunta, valmennus, hieronta ja fysioterapia.
Kuntomo on asiakkaittemme olohuone ja kohtaamispaikka, jossa rento ja iloinen fiilis on kaikki kaikessa. Meille on helppo tulla juuri sellaisena kuin olet.

Kolme kivijalkaa: liikuntakeskus, valmennuspalvelut sekä hyvinvointipalvelut tekevät Kuntomosta ainutlaatuisen paikan koko Suomen mittakaavassa. Olemme toimineet alalla jo kaksi vuosikymmentä. Henkilökunnan ammattitaito ja kokemus asiakaspalvelutyöstä ovat vertaansa vailla. Kaiken tämän haluamme tuoda käyttöösi kuntotasoon, ikään tai tavoitteeseen katsomatta. Meillä Kuntomossa Sinä olet tärkeä.
Toimimme Kempeleessä, Kauppakeskus Zeppeliinin 2. kerroksessa.

Yhteystiedot:
044 9766 137
info(at)kuntomo.fi

Facebook
Instagram

Mielipaikka

Mielipaikka on hyvän olon studio Kempeleessä. Hektisen arjen keskellä tunnelmallinen Mielipaikka tarjoaa joka kerta kokonaisvaltaisen elämyksen, jossa huomioidaan sekä kehon että mielen hyvinvointi.

Lajeina ovat jooga, Pilates ja kehoa ja mieltä huoltavat tunnit. Mielipaikasta löytyy myös lisälämpölamput ja ilmajoogaliinat. Nähdään Mielipaikassa!

Yhteystiedot:
Ollilantie 1, Kempele
p.050 5970416

Facebook


Padelkeskus

Padel on hauska ja monipuolinen liikuntalaji. Lajia kuvaillaan usein tenniksen ja squashin sekoitukseksi, mutta padelissa on paljon myös ainoastaan tähän lajiin kuuluvia ominaisuuksia. Padel on sopivan haastava laji kunnon kohottamiseen ja soveltuu kaikille liikunnasta ja pallopeleistä kiinnostuneille. Padelia pelataan aina nelinpelinä, mikä tekee siitä sosiaalisen lajin. Tämä on yksi maailman nopeimmin kasvavista urhelulajeista ja on hurjassa kasvussa myös Euroopassa Suomea ja muita pohjoismaita myöten.
Padelin pelaamiseen tarvitaan vain padelmaila ja -pallo (vuokrattavissa hallilta). Peliä pelataan hiekkatekonurmella, joten esimerkiksi sisäpelikengät ovat hyvät jalkaan. Sisähallissa pelataan shortseissa ja t-paidassa.

Kempeleessä sijaitsee Pohjois-Suomen suurin padelkeskus, jossa on kuusi World Padel Tour - tason sisäkenttää.

Tervetuloa pelaamaan padelia säällä kuin säällä!

Yhteystiedot:
Radanvarsi 15, 90440 Kempele
(HUOM. Ei löydy vielä kartoista. Osoitteella Mullukanhaka pääset lähelle ja näet hallin vasemmalla edessä.
info@padelkeskus.fi
040 610 1888 (ensisijaisesti Whatsapp)

Zemppi Areena

Zemppi Areena on Oulun seudun ensimmäinen moderni monitoimiareena, jonka keskiössä on tapahtumiin ja sisäliikuntaan käytettävä areena. Tila mahdollistaa isojenkin otteluiden ja tapahtumien järjestämisen ja on myös paikallisten seurojen ja kunnan liikuntakäytössä ahkerasti. Tapahtumakäytössä saliin sopii 1500 henkilöä ja ruokailu-, kahvitus- ja majoituspalvelut löytyvät saman katon alta, kuten myös kuntosali ja keilahalli. 

Tervetuloa Zemppi Areenalle!

Yhteystiedot:
Pekurintie 2
p. 050 310 1141
toimisto(at)zemppiareena.fi

Facebook
Instagram

Virkistysuimala Zimmari

Virkistysuimala Zimmari sijaitsee kauppakeskus Zeppelinin ja Zempin palveluiden kupeessa ja on yksi suosituimmista vapaa-ajan kohteista Oulun seudulla. Zimmari sopii niin kuntoilijoille kuin perheen pienimmillekin ja pitää sisällään 25 m pitkän kuntoaltaan, monitoimialtaan, porealtaan ja viisi vesihieronta-asemaa. Lapsille on opetusallas ja 30 m pitkä vesiliukumäki. Lisäksi perheen pienet viihtyvät Zimppa-krokotiilin kahluualtaassa, jossa on pienempi liukumäki. Liikuntarajoitteisten asiakkaiden käytettävissä on rollaattori, suihkutuoleja ja allasnostin monitoimialtaalla. Pukeutumistiloista löytyy myös invapukuhuoneet, joita voi varata. Zimmarissa on myös kahvio heti tuloaulassa, joka toivottaa kaikki alueen asiakkaat tervetulleiksi!

Yhteystiedot:
Pekurintie 1, Kempele
p. 050 316 9406