Ota yhteyttä Tapahtumat

Kokous- ja juhlatilat Kempeleessä

Tältä sivulta löydät kokous- ja juhlatilat Kempeleessä. Tarjontaa on niin isompiin kokouksiin kuin pienempiin perhejuhliinkin. 
Mikäli haluat kysyä tarjousta kaikilta alueen toimijoilta, voit tehdä sen tästä yhdellä lomakkeella.

Tervetuloa viettämään onnistunut juhla tai kokous Kempeleessä!

Finlandia Hotel Airport Oulun kokoustilat

Kokous merellisissä maisemissa!

Finlandia Hotel Airport Oulu tarjoaa viihtyisät ja rauhalliset puitteet kokouksille, koulutustilaisuuksille ja juhlille vain viiden minuutin päässä Oulun lentokentältä. Hotellin pihapiirissä on tunnelmallinen kotaravintola, jossa saa maistaa palan Lappia ja hotellin espanjalaisessa ravintola El Saborissa onnistuu vaikkapa espanjalainen illanvietto.

Kokoukset
Kokouspaikkana hotelli on monipuolinen; kolme erilaista ryhmätyö- ja kokoustilaa yhteensä noin 100 vieraalle sekä kaksi saunaosastoa.  Kokouksen yhteyteen on järjestettävissä mukavaa oheisohjelmaa – esimerkiksi ohjattu aktiviteetti pihapiirissä meren rannan maisemissa.

Yhteystiedot:
Vihiluoto 10
p. 08 514 5100
sales(at)airporthotel.fi

Finlandia Hotel Airport Oulu Facebook

Bouliksen kokoustilat

Kabinetti- ja saunatilat Bouliksessa ovat vuokrattavissa paitsi kokouskäyttöön, myös juhlia varten! Yksityistila luo erinomaiset puitteet esimerkiksi saunaillan, polttareiden, virkistyspäivän tai syntymäpäivien järjestämiselle.

Bouliksesta saat myös ohjattua toimintaa spesiaalipäivään; saunajoogaa, keilakunkku -kisaa ja tiimiytymistehtäviä- ja luentoja. Tietysti myös toiveiden mukaiset ruoat köökin puolelta ja juomat baarin puolelta onnistuvat helposti. 

Mikäli toiveissanne on keilata omalla porukalla, on kabinetin yhteydessä ratoja varattavissa.

Boulis
Pekurintie 2 
90450 Kempele
p. 044 493 2087
asiakaspalvelu@boulis.fi

Black Saunan kokoustilat

Black Saunalla on loistavat kokoustilat hirsisessä kahvilarakennuksessa saunojen vieressä. Pihalla on veloitukseton paikoitus ja tarjoilut tilattavissa, kuten myös kokouksen jälkeinen sauna porealtaineen joko yksityissaunassa tai yleisessä saunassa. 

Esitystekniikka on kunnossa ja voit varata joko pienemmän neuvotteluhuoneen milloin vain tai myös kahvilan tilat sen aukioloaikojen ulkopuolella.

Yhteystiedot:

Black Sauna
Moottorikuja 2 , Kempele
info(at)blacksauna.fi
p. 050 389 1772

 

Kempeleen kunnan tilat

Museo ja sen piha-alue, luokat, auditoriot ja liikuntasalit - nämä ja monta muuta mielenkiintoista tilaa löydät Kempeleen kunnan tilojen valikoimasta. Tiloja voi vuokrata erilaisiin tapahtumiin, oli kyse sitten liikunnasta, kulttuurista tai vaikka sukukokouksesta. 

Tilojen varauslomakkeeseen pääset tämän linkin kautta. Tilojen hinnasto on päivitetty 2024, uusin hinnasto löytyy täältä.
Täytetty lomake tulee toimittaa ulkopaikkoja varatessa kunnallistekniikkapäällikölle paula.kettunen(at)kempele.fi ja koulujen tiloja varatessa kyseisen koulun rehtorille. Museon tiloja varatessa tuuli.keratar(at)kempele.fi.

Liikuntapaikkojen ja useiden tilojen varaustilanteeseen pääset tutustumaan tämän linkin kautta.

Lisätietoja:

Kempele Akatemian johtaja
Eero Kauppi
etunimi.sukunimi@kempele.fi
p. 040 614 8853

Erityisliikunnan koordinaattori
Juha Vuoti
etunimi.sukunimi@kempele.fi
p. 040 570 4711

Kempeleen nuorisoseuran tilat

Kempeleen nuorisoseura ry:n talo on hyvä kohde isojen kokousten ja juhlien sekä tapahtumien järjestämiseen. Tanssi, liikunta, kokoukset ja perhejuhlat järjestyvät hienosti keskeisellä paikalla. Tiloihin kuuluvat 215 m2 kokoinen sali, johon saa 150 -200 istumapaikkaa. Varustuksena pöydät ja tuolit, myös lava- ja äänentoistojärjestelmä on käytössä. Kahvio 80 m2 kokouksiin ja pienempiin juhliin, 60 istumapaikkaa. Kokoushuone 25 m2, 12 hengelle. Keittiö ja astiat 200 henkilölle erikseen sovittuna ja käyttöopastuksella. 

Yhteystiedot:
Kirkkotie 19
p. 050 5705610

Kempeleen työväentalo

Kempeleen työväentalolla voi järjestää isojakin yksityistilaisuuksia keskeisellä paikalla Kempeleessä. Sali on 234 m² pyökkiparkettia. 
Työväentalolla on hyvä äänentoisto ja samassa kiinteistössä toimii Kipparin Pizza - ravintola. 

Tutustu saliin ja työväentalon nettisivuilla!

Yhteystiedot:
Koskelantie 24, Kempele
p.045 1259650
kempele.tyovaentalo(at)gmail.com

Konffa - täyden palvelun kokoustoimisto

Konffa auttaa kokousten, seminaarien ja koulutustilaisuuksien järjestämisessä Avaimet käteen -periaatteella. Palvelupaletti kattaa kaiken mitä ammattikokouksessa tarvitaan, kokousjärjestäjä voi keskittyä kokouksen sisältöön ja osallistujista huolehtimiseen.

Palvelut kattavat mm.
* ilmoittautumis- ja rekisteröitymispalvelut – myös maksulliset
* budjetoinnin ja kustannusseurannan
* tilavaraukset ja tilasuunnittelun sekä erilaiset tekniset järjestelyt
* majoituksen järjestämisen
* erilaiset ruokailujärjestelyt
* kuljetusjärjestelyt
* markkinointiviestinnän ja graafiset palvelut
* kokouksen oheisohjelmat, kuten yritysvierailut, retket, ohjelmapalvelut

Konffa Oy on valtakunnallisesti toimiva, yli 10 vuoden kokemuksen omaava ja monipuolinen kokouspalvelutoimisto, joka hoitaa ammattitaidolla ja kustannustehokkaasti kansalliset ja kansainväliset kokoustapahtumat alusta loppuun. Asiakkaina ovat tiedeyhteisöt, julkisen hallinnon yksiköt ja hankkeet, erilaiset järjestöt sekä yritykset.

Yhteystiedot:
Konffa Oy
p. 010 2926 500
info(at)konffa.fi

Takatien lounasaitta

Takatien lounasaitta tarjoaa reilua kotiruokaa arkisin lounasaikaan sekä pitopalvelun tilaisuuksiinne. 

Lounasaitan yhteydessä on ruokailutilat 100 henkilölle, kokoustila 10-15 henkilölle sekä saunatilat 10 henkilölle. 

Tervetuloa lounastamaan, viettämään kokousta, juhlaa tai saunailtaa! 

Yhteystiedot:
Takatie 6, Kempele
p. 040 5966251
mporo@saunalahti.fi

Pyrinnön urheilutalon kokous-, juhla- ja saunatilat

Kempeleen Pyrinnön urheilutalolla Köykkyrissä voi järjestää monenlaisia juhlia, kokouksia tai saunailtoja. Talostasta löytyy kahvio, isot saunatilat, urheilusali sekä valkokangas. Liikunnalliset aktiviteetit onnistuvat erittäin hyvin suoraan urheilutalolta, sillä latu- ja maastoreitit lähtevät suoraan urheilutalolta ja vieressä on myös frisbeegolfrata sekä kuntoportaat. Pysäköintitilaa on runsaasti suoraan talon edessä.

Tervetuloa urheilutalolle!

Yhteystiedot:
Pyrinnöntie 5, Kempele
p.040 572 8175

Vihikari 10

Vihikari 10 toimistotalossa on hieno valikoima täyden palvelun kokoustiloja loistavalla sijannilla! Lentoasema on 4,5 km päässä ja talon oma Sodexon ravintola tuottaa ruokailut ja kokoustarjoilut toiveiden mukaan! 

Voit vuokrata tilan tarpeesi mukaan tunniksi kerrallaan tai koko päiväksi. Kokoustiloja on sekä pienemmille että suuremmille ryhmille.

Tilojen koot vaihtelevat 12 hlö - 50 välillä.

Tutustu tiloihin ja varustukseen Vihikari 10 sivuilla! 

Yhteystiedot.
Vihikari 10, Kempele
p.046 870 0055
oulu(at)technopolis.fi

Vihiluodon Torpan saunatilat ja palju

Vihiluodon Torpan saunatilat ovat loistavalla paikalla meren rannalla harrastusmahdollisuuksien keskellä! Saunominen ja paljun vuokraus porukalla esimerkiksi uinnin, vesijettiajelun tai beach volley pelien jälkeen on loistava ohjelmanumero ja Vihiluodon Torpalle voi jäädä viettämään iltaa pidempäänkin. 

Tervetuloa viihtymään!

Yhteystiedot:
Torpankuja 16, Kempele
p.08 5209451
info(at)vihiluodontorppa.fi

Zemppi Areenan kokous- ja tapahtumatilat

Zemppi Areenalta löytyy isompi 2300 neliön tapahtuma- ja liikunta-areena, jossa onnistuu hyvin tapahtumat 1500 henkilölle. Vaativatkin ruokailut ja anniskeluoikeuksia tarvitsevat tapahtumat onnistuvat myös ja areenaa on käytetty esimerkiksi gaalatapahtumiin tai keikkojen järjestämiseen. Areenan äänentoisto on ykkösluokkaa!

Isomman areenan lisäksi on pienempi kabinetti nimeltään Tila. Tila sopii hyvin kokouksiin – lyhyisiin ja pitkiin, pelipalavereihin, illan viettoon jne.15-20 hengelle. Tilassa on 65 " näyttö, Genelec aktiivikaiuttimet, jääkaappi, välineet kahvinkeittoon, jääkaappi, WC ja suihku. Tilaan voi tuoda omat juomat. 

Yhteystiedot:
toimisto@zemppiareena.fi
p. 050 310 1141.