Ota yhteyttä Tapahtumat

Retkikohteet kouluille 2024

Kempeleestä löydät tekemistä koulujen luokkaretkille moneen makuun! 

Tutustu oheisen esitteen kautta seuraavien kohteiden tarjontaan:

  • Suomen tivoli
  • Salotec lounascafe
  • Boulis keilahalli ja ravintola
  • Linnunradan alpakkatila
  • Rajakorpi ranch - lännenratsastustila
  • Padelkeskus
  • Kempeleen kotiseutumuseo
  • Saaga Travelin kuljetukset

Easymovesta työhyvinvointia ja ohjelmaa juhlaseurueille

Easymove tuottaa monipuolista ohjelmaa muun muassa työhyvinvointiin, syntymäpäivä- ja polttariryhmille. Valikoimassa on vaihtoehtoja luontoliikunnasta kehonmittauksiin aina sisälajeihin ja iltamenoihin. Täyden palvelun talo siis!

Otahan ihmeessä yhteyttä Easymoveen ja tutustu paketteihin. Easymoven sivuilta näet myös esimerkkihintoja 10 hlö ryhmille erilaisiin ohjelmiin.

Tervetuloa elämäsi parhaisiin hetkiin!

Yhteystiedot ja varaukset:
Pekurintie 2, Kempele 
p.050 472 2714
yritykset(at)easymove.fi

Kulttuurilakeus - Kiertoajelu Kempeleessä ja Limingassa

Opastettu neljän tunnin kiertoajelu Kempeleessä ja Limingassa

Paikalliskulttuurin taitajat, auktorisoidut matkailuoppaat johdattavat mielenkiintoisen historian jäljille Kempeleessä ja Limingassa. Näet ja koet Oulun eteläisen lakeuden kulttuurin uusin silmin. Suosittelemme myös paikallisille asukkaille, jotka haluavat lisätietoa paikallisista tarinoista ja historiasta! 

Tervetuloa! 

Yhteystiedot:
Go Arctic 
p.08 415 277 75
opastukset(at)goarctic.fi

Lintujen bongausta ja aktiivista kokousohjelmaa

Finlandia Hotel Airport Oulu sijaitsee kauniin meriluonnon ja rikkaiden lintuvesien välittömässä läheisyydessä. Hotellin asiakkaat voivat helposti hyödyntää luonnon läheisyyttä. Lintujen bongauskisa on virkistävä, leikkimielinen ja opettavainen kokousohjelma tai polttariohjelma ja sopii kaikille.

Lue lisää ja tule virkistämään seurueesi hauskojen aktiviteettien parissa!

Yhteystiedot ja varaukset:
Vihiluoto 10, Kempele
p.08 514 5100
sales(at)airporthotel.fi

Maastopyöräily ja fatbike-vuokraus

Kempeleen Köykkyristä lähtee hyvät reitistöt maastoon. Tutustu Köykkyrin retkireitistöön tästä.

 Omatoimisafareille voi sopia pyörien toimituksen Köykkyriin. Alueella fatbike-pyöriä vuokraavat/ohjattuja safareita järjestävät:

Tutustu myös Kempeleen kulttuurimaisemaan pyöräillen Satu Ekmarkin suunnittelemat pyöräilyreitit!

Murhamysteeri - hulvattoman hauska roolipeli

Murhamysteeri on jännittävä ja tappavan hupaisa ohjelmapalvelu vähintään 15 henkilön ryhmälle. Se sopii mainiosti tiimipäiviin ja juhliin, henkilöstötapahtumiin, ryhmäytymiseen, kevennyksenä kokouspäivän päätteeksi sekä yksityisiin tapahtumiin. Murhamysteerissä kavereista kuoriutuu esille aivan uusia piirteitä ja luovuus kukkii!

Murhamysteeriteemoja on useita valittavissa: 1920-luvun mafia-aihe, Lööppijulkkis-bileet, 1890-luvun kartanomysteeri sekä Titanic-laivalla tapahtuva murhamysteeri. Vaihtoehdoista mafia-aiheinen murhamysteeri voidaan toteuttaa myös englanniksi.
Ohjelmapalvelu voidaan toteuttaa monenlaisissa tiloissa ja se on hyvä varata 2-3 viikkoa ennen tapahtumaa.
Hinta on 85 €/ henkilö alle 30 henkilön ryhmille, tätä suuremmille annetaan tarjous erikseen.

Ohjelmapalvelun hinta sisältää osallistujien roolituksen ja roolivihkot ja materiaalit sekä rekvisiittaa jokaiselle henkilöhahmolle sekä tapahtuman ammattitaitoisen vetämisen. Siis Avaimet käteen -palvelu.

Murhamysteeri on jännittävä ja ikimuistoinen yhteinen tilaisuus, josta puhutaan iloisesti pitkään jälkikäteen.
Murhamysteeri palvelun Oulun seudulla yksinoikeudella tarjoaa Tapahtumatalo Konffa

Yhteystiedot:
p. 010 2926 500
info(at)konffa.fi

Ryhmäralli ja tiimitaitokisa

Mitä kaikkea saakaan aikaan salaojaputkesta, puutarhaletkusta, kottikärryistä, pölkyistä, ämpäreistä ja kangaspaloista…Ryhmärallin ohjelmassa lajeina ovat: Läspy, Pallosokkelo, Kulkuväline, Vesikärryviesti sekä Kottikärrypölkky. Tämän enempää lajeista ei sitten paljastetakaan jännityksen säilyttämiseksi. Ohjelmassa ryhmäsi kohtaa rentoa, mutta haasteellista toimintaa unohtamatta hauskapitoa. 

Tiimitaitokisa kutsuu leikkimieliseen kilpailuun. Tämä ohjelma on suunniteltu tiimityötä tukevaksi ja vaatii jokaisen tiimin jäsenen osallistumista tehtävien onnistumiseksi. Tehtävinä suon ylitys, ”samoissa housuissa”, solmu sekä ”lentävä hollantilainen” – tämän enempää ei tehtävistä paljasteta jännityksen säilyttämiseksi!

Lajeissa on jokaisen panos tärkeä – tehtävien suorittaminen vaatii saumatonta yhteistyötä ja pelisilmää.

Tervetuloa pitämään hauskaa! :)

Yhteystiedot:
p.040 1463 566
janne.soini(at)oulusafaris.com

SUP-lautailu

SUP-lautailu eli Stand Up Paddling on kaikille sopivaa liikuntaa luonnon helmassa veden äärellä. SUP-lautailussa melotaan seisaaltaan suurella surffilaudalla ja lautailu sopii sekä aktiiviliikkujalle treeniksi, että rentoa liikuntaa hakevalle. Vastusta harjoitukseen saa lisäämällä vauhtia tai melomalla esimerkiksi vastavirtaan.

Leijakoulu Lappis järjestävää tilauksesta Vihiluodossa tai Mourunkijärvellä SUP-lautailu safareita, opastuksia, lautojen vuokrausta tai kursseja. Tarjolla on myös melontaa, puistojumppia sekä villiyrttien keräystä ryhmille!

Ota yhteyttä ja tule nauttimaan vesistöstä uudella tavalla!

Yhteystiedot ja varaukset:
Leijakoulu Lappis
p.041 433 8602
harri.rautava(at)lappis.fi

Melonta

Melonta on helppo ja mukava laji liikkua luonnossa ja loistava ohjelma ryhmille! Leijakoulu Lappis järjestää melontaretkiä, opastuksia ja kursseja Mourunkijärvellä ja Vihiluodossa. 

Varaa ohjelma omalle ryhmällesi ja tule nauttimaan liikunnasta vesistön äärellä!

Yhteystiedot ja varaukset:

Leijakoulu Lappis
p.041 433 8602
harri.rautava(at)lappis.fi

Suvikarkelot

Suvikarkelot alkaa riemullisella lakanalentiksellä. Jokainen osallistuja on tärkeässä asemassa, sillä menestystä tulee vain yhteispelillä. Cup-muotoisen pelin jälkeen hauskanpito jatkuu edelleen ryhmittäin.

Ryhmä suorittaa näppäryyskokeita, joissa sekä luovuus että kädentaidot punnitaan. Suomalaisen perinteen mukaisesti keihäänheitto kuuluu kesään. Älynystyrätkään eivät jää hieromatta. Osallistujat nimittäin miettivät vastauksia visailuun, jossa tarvitaan tietoa ja tunnetta.

Ohjelmakokonaisuus on yhtenäinen ja mukaansatempaava. Mielekkään ohjelman jälkeen oppaamme palkitsevat nokkelimman ryhmän. Ohjelman tuottaa Eventours. 

Tervetuloa kisailemaan!

Yhteystiedot:
p.040 1463 566
janne.soini(at)oulusafaris.com

 

Vihiluodon TYKY-päivä

Vihiluodossa sijaitseva Finlandia Hotel Airport Oulu tarjoaa mukavaa vaihtelua kokous- tai tyky-päivään – aamu kokoustetaan tai käydään läpi yhteisiä asioita, nautitaan lounas ja lounaan jälkeen siirrytään keskelle luontoa, vain kivenheiton päähän kokoustilasta hotellin upealle pihalle.

Iltapäivän ohjelmassa on Suomikisat perinteitä kunnioittaen – iloista yhdessäoloa ja yhteispeliä, tiukkaa kilpailua huumorin pilke silmäkulmassa. Lajeina ovat perinteiset suomalaiset lajit: tikanheitto, saappaanheitto, ritsalla ammunta, hevosenkengän heitto ja puujalkakävely. Ja luonnollisesti paras joukkue palkitaan iltapäiväkahvien yhteydessä! Ohjelma on mukaansa tempaava ja sopii kaikille ryhmille.Ohjelman tuottaa Eventours. 

Yhteystiedot:
p.040 1463 566
janne.soini(at)oulusafaris.com


Villiyrttien keräys ja puistojumpat

Toivotko ryhmällesi ohjelmaa ulkosalla, esimerkiksi villiyrttien keräämistä, puistojumppaa, joogaa tai kahvakuulailua?

Pyydä tarjous ryhmällesi helposti usealta palveluntarjoajalta yhtäaikaa! 

Elämyksiä kokouksen oheen Go Arctic Eventsiltä

Heimopäällikkö

Metsästys- ja sota-aseiden kehitys historiasta nykypäivään on ollut huimaa, mutta monet ikivanhoista välineistä ovat edelleen käytössä tavalla tai toisella. Go Arctic Events on kerännyt niistä perinteisimmät ja mielenkiintoisimmat yhteen ohjelmaan. Mitä ovat tomahawk ja tappara? Miten heitetään veistä tai ammutaan puhallusputkella? Nämä ja paljon muuta selviävät Heimopäällikkö-ohjelmassa. Ryhmän jäsenet ottavat mittaa toisistaan viidessä erilaisessa, primitiivisessä tarkkuuslajissa. Kuka on taitavin? Kuka kruunataan Heimopäälliköksi?

Naurun voima

Nauraa voi suuremmallakin porukalla ilman vitsejä. Nauruluento sopii isommallekin ryhmälle vaikka auditorioon tai luentosaliin, jossa on dataprojektori. Luento tarjoaa tieteellistä faktapohjaa nauramisesta ja sen hyödyistä; se etenee informatiivisten diojen ja toiminnallisten, vuorovaikutteisten nauruharjoitusten siivittämänä. Pakko ei ole nauraa, mutta naurutakuu on taattu!

Lue lisää ja tutustu myös muihin kokousohjelmiin Go Arctic Eventsin sivuilla!

Yhteystiedot:
Go Arctic
p. 08 415 277 70
info(at)goarctic.fi

Ohjelmatoimisto Go Arctic Live

Ohjelmatoimisto Go Arctic Live on tilaisuuksien ja tapahtumien ohjelmalliseen sisältöön erikoistunut ohjelmatoimisto, joka on vahvasti mukana tekemässä hyvää viihdettä ja hienoja tapahtumia. Go Arctic Live työllistää useita kymmeniä stand up koomikoita, muusikkoja, näyttelijöitä sekä muita viihteen tekijöitä, jotka esiintyvät ammatikseen ympäri Suomea.


Ohjelmatoimisto Go Arctic Live on osa Go Arctic – perhettä, josta löydät myös mm. Go Arctic Events – yritystapahtumapalvelut sekä Go Arctic Meetings – kokouspalvelut. Tuoteperheeseen kuuluu myös Viihdy tiimissä – työhyvinvointikoulutus.

Yhteystiedot:
p.08 415 277 70
info(at)goarctic.fi

Vanhan ajan joulu museolla

Koe oppaan johdolla aidossa ympäristössä johdatus joulun perinteisiin Suomessa ja nauti jouluateria museon pirtissä! Ohjelma tuo monelle lapsuusmuistot mieleen ja nuoremmille osallistujille ohjelman kautta voi tuoda vanhempien tai isovanhempien joulun tunnelman.

Ohjelman voi tilata ryhmille ja jouluateriasta on useampi vaihtoehto aina koko kattauksesta joulupuuroon tai -kahviin.

Ohjelman tuottaa Kempeleen kunta Kempeleen kotiseutumuseossa, osoitteessa Kirkkotie 18.

Hiking in Finnish

Tule tutustumaan suomalaiseen retkikulttuuriin!

Ohjatulla retkellä Oulun seudun metsissä perehdyt suomalaiseen retkeilykulttuuriin, jokamiehenoikeuksiin ja kestävään retkeilyyn.
Saat vaatetukseen liittyviä vinkkejä ja opit tärkeitä selviytymiskeinoja, kuten tulentekoa ja kompassin käyttöä. Nuotiolla laitat itsellesi pientä purtavaa. Lisäksi tutustut upeaan, viime jääkaudella muodostuneen luontoon sekä paikallishistoriaan.
Retki on mahdollista järjestää myös yöttömän yön ohjelmana.

Tietoja ja varaukset: christiane@windland.fi. p. +358 46 5819 257

Irti arjesta - Hyvinvointikävely

Koe luonnon virkistävä voima!

Irti arjesta – Hyvinvointikävely yhdistää luonnon, liikunnan ja rentoutusharjoitteiden positiiviset vaikutukset yhdessä paketissa!
Yhdessä ohjaajan kanssa kävelemme Oulun seudun metsissä enimmäkseen leppoisessa tahdissa. Kevyet venytykset sekä tasapaino- ja rentoutusharjoitukset avaavat matkan varrella aistimme ja auttavat meitä juurtumaan tähän hetkeen. Tauolla nautimme pienestä välipalasta. Lisäksi tutustumme paikalliseen luontoon ja historiaan.
Retki on mahdollista järjestää myös yöttömän yön ohjelmana!

Tietoja ja varaukset: christiane@windland.fi. p. +358 46 5819 257