Ota yhteyttä Tapahtumat

Urheilujoukkueiden ja ryhmien palvelut

Kempeleen majoitustarjonta on Oulun seudun edullisinta ja helpoimmin saavutettavissa!

Pääset isollakin autolla suoraan pihaan ja ruokailut onnistuvat näppärästi toiveidesi mukaan. Kuljetukset, sekä tilat isoihinkin turnauksiin ja tapahtumiin ovat käytettävissäsi.

Kempeleen kunnalla on monipuolisesti erilaisia tapahtuma- ja liikuntapaikkoja sekä ulkona, että sisällä. Liikuntapaikkojen varauskalenteriin täällä

Lähetä tarjouspyyntö majoituksesta ja/tai ruokailuista yhdellä kertaa kaikille Kempeleen toimijoille alla olevan linkin kautta, tai suoraan valitsemallesi toimijalle.

Tervetuloa Kempeleeseen!

Finlandia Hotel Airport Oulun ryhmämajoitus ja ruokailut

Airport Hotel Oulu tarjoaa Lämminhenkistä majoitusta rauhallisissa ja merellisissä maisemissa Oulun ja Kempeleen rajalla, lähellä Oulun lentoasemaa. Helppo saapua bussilla ja autolla. Hotellilla on saunatilat, oma ravintola, kokoustilat ja vuokrattava kota. Lähistöllä uimaranta ja luontopolku, sekä lintutorni.

RYHMÄMAJOITUS

Alla olevat hinnat ovat voimassa yli 10 hengen
ryhmille. Hintoihin sisältyy buffetaamiainen
sekä iltasauna klo 18–21. Hinnat ovat
nettohinnat ja sis. alv:n.
1 HH 73,00 €
2 HH 82€ (41,00 €/hlö)
3 HH 103€ (34,33 €/hlö)
4 HH 132,00 € (33,00 €/hlö)
Kuljettaja (1 HH) 54 €
Hinnat eivät ole voimassa hotellin sesonkiaikoina.
Pidätämme oikeuden hinnan muutoksiin.

TILAUSEHDOT

Ryhmä ennakkolaskutetaan tai maksu suoritetaan hotellin vastaanottoon käteisellä/
maksukortilla. Ryhmän veloitukseton peruutus 7 vrk ennen varauksen alkua.
Lopullinen laskutukseen perustuva huone- ja henkilömäärä ilmoitetaan 7 vrk ennen
varauksen alkua. Majoittujalista huonejaolla toimitettava 3 vrk ennen varauksen alkua.

Pyydämme ilmoittamaan mahdollisista erikoisruokavalioista majoittujalistan yhteydessä.
Ilmoitattehan, mikäli saapumisaikanne on klo 18.00 jälkeen.

Hinnat ovat voimassa toistaiseksi.

ILTAPALA

Sis. talon leipävalikoiman, levitteet, juustoa,
kinkkua, tomaattia, kurkkua, jogurttia, marjoja/
hedelmiä, mysliä, mehua, kahvia/teetä/kaakaota
9,30 €/hlö
Pidätämme oikeuden hinnan muutoksiin.

TILAUSSAUNA

Saunan lämmitys 150 €,
pyyhkeet 3 ,50€/hlö.
Sauna-aika n. 2 tuntia.

Varaukset suoraan hotellista p. 08 5145 100 tai s-postilla: sales@airporthotel.fi

Finlandia Hotel Airport Oulu
Vihiluoto 10
90440 Kempele

Hotelli Pohjankievarin ryhmämajoitus ja ruokailut

Pohjankievari on yksityinen perhehotelli rauhallisella alueella lähellä Oulua ja lentokenttää. Perusasiat ovat Pohjankievarissa arvossaan: hyvä uni, aamiainen ja kodinomainen tunnelma. Pihaan on helppo tulla isollakin ajopelillä. Ruokailuja joukkueille tarjoaa yhteistyökumppani Kahvila-Ravintola Kolme Tähteä Oy.

RYHMÄMAJOITUS

Hinnat ovat toistaiseksi voimassa yli kymmenen hengen ryhmille. Hinnat sisältävät majoituksen puhtaissa lakanoissa, aamiaisen, iltasaunan ja internetyhteyden sekä pysäköinnin. Hinnat sisältävät arvonlisäveron.

1hh 65 €/vrk
2hh 79 €/vrk
3-4hh 139 €/vrk
5-6hh 199 €/vrk

Pidätämme oikeudet hinnan muutoksiin sesonkina.

Varauksen voi tehdä sähköpostitse myynti@hotellipohjankievari.fi tai puhelimitse 08 515 433. Mainitse varausta tehdessäsi urheiluryhmähinnat. Kysy halutessasi myös tarjousta uudemmista saunallisista Kievarinhovi-rivitalohuoneistoista.

Black Hotel & Black Sauna

Black Hotel

Black Hotel tarjoaa viihtyisää majoitusta Kempeleen Hakamaalla hyvien kulkuyhteyksien varrella. Uusissa Black Hotelin suite-mökeissä majoittaudut mukavasti yksin tai porukalla. Suiteista löytyy moderni ja hyvin varusteltu keittiö. Osa Black Hotelin suiteista on varusteltu omalla saunalla. Ilmastointi takaa sopivan lämpötilan niin kesällä kuin talvella. Yöpyminen Black Hotelissa takaa kaksi lippua Black Saunaan.

Black Sauna

Black Sauna on ympärivuotinen ja kaikille avoin julkinen sauna, joka sijaitsee Black Hotelin välittömässä läheisyydessä. Aidon puukiukaalla varustetun hirsisaunan lisäksi Black Saunalla on mahdollisuus pulahtaa pore- ja kylmäammeisiin. Black Saunalla on yleisen saunan lisäksi myös yksityinen sauna, jonka voit varata yksinomaan joukkueesi tai ryhmäsi käyttöön. Saunan yhteydestä löytyy kahvila, josta voi ostaa juotavaa ja purtavaa. Hyppää lauteille nauttimaan pehmeistä löylyistä!

Ryhmämajoitus

Tarjoamme majoitukset urheilujoukkueille ja yhdistyksille -10%, kun majoittujia on 5-10 ja -15%, kun majoittujia on 10 tai enemmän. Pyydä tarjous +358 44 920 1148 tai hotel@blacksauna.fi. Mainitse varausta tehdessä koodi blackhotel4groups, niin saat tarjoukseen alennuksen.

 Forenom Aparthotel Kempele ryhmämajoitus

Forenom Aparthotel Kempele sijaitsee monitoimikeskus Zempissä, aivan ostoskeskus Zeppelinin vieressä loistavien kulkuyhteyksien varrella. Ryhmillä on mahdollisuus kattavaan buffet-aamiaiseen viereisessä Shell HelmiSimpukassa.

Monitoimikeskus Zempistä löytyy keilahalli, 1600m2 upea kuntosali, joka on Forenomin asiakkaiden käytössä ilmaiseksi, sekä Zemppi Areena, jonka tapahtumiin mahtuu osallistumaan jopa 1500 vierasta. Tien toisella puolella sijaitseva ostoskeskus Zeppelin tarjoaa paljon erilaisia palveluita, viereiseen virkistysuimala Zimmarissa pääsee nauttimaan vesiliikuntatarjonnasta ja naapurissa sijaitseva Leo’s Leikkimaa tarjoaa viihdettä koko perheelle.

Aparthotelliin on erityisen helppo saapua autolla moottoritietä pitkin, mutta myös julkisilla kulkuneuvoilla pääsee aivan hotellin viereen. Hotellin pihalla on runsaasti ilmaista parkkitilaa isommillekkin ajoneuvoille. Lemmikit ovat tervetulleita erillisiin lemmikkihuoneisiin.

RYHMÄMAJOITUS

Pyydä tarjous ryhmällesi sähköpostilla: sales@forenom.com

Forenom Aparthotel Kempele
Pekurintie 2, 90450 Kempele
p. +358 20 198 3420

Bouliksen ryhmäruokailut

Bouliksessa viihdyt keilauksen, herkullisen ruoan, juoman ja leppoisan tunnelman äärellä. Raikas ja täyttävä lounas tarjoillaan arkisin klo 10.30-13 välillä. Boulis valmistaa myös muina aikoina tilauksesta ruokia ryhmille ja joukkueille. Ruokatilaukset osoitteeseen: asiakaspalvelu(at)boulis.fi

Kabinetti- ja saunatilat ovat vuokrattavissa niin kokouskäyttöön kuin juhliakin varten. Kabinettitilojen varaukset osoitteeseen: kokouspalvelut(at)boulis.fi

Boulis sijaitsee moottoritien kupeessa, Kempeleen Zemppi -talon ensimmäisessä kerroksessa. Rakennuksen edustalla on runsaasti pysäköintitilaa.

Boulis ravintola & keilahalli
Pekurintie 2, 90450 Kempele

Takatien Lounasaitan ryhmäruokailut

Takatien Lounastaitta tarjoaa reilua kotiruokaa arkisin klo 10 - 12.30. Lounaan hinta 8,80€. 

Lounasaitan yhteydessä on ruokailutilat 100 henkilölle, kokoustila 10-15 henkilölle sekä saunatilat 10 henkilölle.

Tervetuloa lounastamaan, viettämään kokousta tai saunailtaa! Kysy myös pitopalvelua tilaisuuksiinne. Ryhmien ilmoittautuminen lounaalle kaksi vuorokautta aikaisemmin.

Takatien Lounasaitta
Takatie 6, Kempele
p. 040 5966251
s-posti: mporo@saunalahti.fi

Saaga Travel ryhmien kuljetukset

Kaikki paikalliset kuljetukset busseilla!

Bussien paikkaluvut Saaga Travelilla vaihtelevat 11-79 matkustajapaikan välillä. Saaga Travelin kautta saat halutessasi myös majoitukset ja ruokailut. Pyydä tarjous: myynti@saagatravel.fi tai 040 6521065/Pekka Kimpimäki. 

Kuljetukset erittäin laadukkaalla kalustolla hyvän palvelun kera! 

Ojan Rauta Areena & urheilutalo, sekä Kurikkahaantien halli

Futista, Pesistä vai jotain muuta? Kempeleen Palloiluhalli Oy:n tilat tarjoavat sinulle erinomaiset puitteet harjoitusten, otteluiden ja tapahtumien järjestämiseen, joko Ojan Rauta Areenalla, urheilutalossa tai Kurikkahaantien hallissa. Varaukset: ville.luotola@kempeleareena.fi / p.050 307 3969 tai verkkosivujen kautta.

Tutustu videolla Ojan Rauta Areenan tiloihin.

Urheilutalo Ojan Rauta Areenan yhteydessä

Urheilutalon tarjonta sisältää upouuden Kuntomon kuntosalin, laajan avoimen harjoittelutilan, fysioterapia-, hieronta- ja testaustoiminnot, ravintolan, neuvottelutilan, loungen, saunatilan, pukuhuoneita, pesutilat, sekä KPH tekstiilipainon tilat. Rakennuksesta on pelaajatunnelin kautta suora yhteys Ojan Rauta Areenalle.

Urheilutalo
Pelaajapolku 3, 90450 Kempele

Ravintola Hugon Hilima: p. 020 1432 200
Liikuntakeskus Kuntomo: p. 044 9766 137

Kempelehalli

Kempelehalli on 6000 m2:n monitoimihalli, josta löytyy saman katon alta monipuolinen liikunta- ja tapahtumakeskus. 

Jäähallissa onnistuu kaikkien jääurheilulajien harjoittelu ja pelaaminen aina jääkiekosta taitoluisteluun. 900 hengen katsomo kannustusjoukoille. Jäähalli on tehty ns. lämpimäksi halliksi, jossa on uudet ja modernit jäädytys- ja ilmastointilaitteet.

Palloiluhallissa voi harrastaa melkein mitä vain. Ihanteelliset olosuhteet löytyvät ainakin salibandyn,sulkapallon, lentopallon, koripallon, käsipallon, pesäpallon sisäharjoittelun ja futsalin harrastamiseen. Hallin vapaakorkeus on 10 m ja lattiana on moderni pulastik-pinnoite.Palloiluhallin katsomoon mahtuu 300 henkeä.

Myös kuntosali ja varustehuolto löytyvät hallilta.

Kempelehallin kahvion yhteydessä toimivalta grilliltä löytyvät puolestaan maukkaat annokset, joilla lähtee isompikin nälkä.
Hallilta saat myös ruokaa tilauksesta. Edulliset ja maistuvat lounasruuat ja reissueväät helposti, nopeasti ja vaivattomasti.

Tilaukset ja varaukset: antti.nikkila@kempelehalli.fi tai p. 044 5874065

Kempelehalli
Koulutie 3
90440 Kempele

Zemppi Areena

Zemppi Areenan liikuntatilat sijaitsevat Oulun seudun laadukkaimmassa harjoitus- ja ottelutapahtumakeskuksessa. Lajeina ovat salibandy, lentopallo, futsal, sulkapallo ja koripallo. Lisäksi tilat sopivat eri lajien oheisharjoitteluun. Zemppi Areenan kiinteistössä sijaitsee Forenom Aparthotel Kempele sekä Boulis ravintola ja keilahalli. Aivan vieressä ovat Kauppakeskus Zeppelin ja virkistysuimala Zimmari sekä Leo's Leikkimaa. Vuorot ovat saatavilla seuroille, yritys – ja kaveriporukoille.

Katso varaustilanne kalenterista alla olevasta linkistä ja tee varaus: p. 044 2775 407 tai timo@zemppiareena.fi

Zemppi Areena
Pekurintie 2
90450 Kempele

Kempeleen Pyrinnön urheilutalo

Kempeleen Pyrinnön urheilutalolla Köykkyrissä voi järjestää erilaisia harjoituksia ja tilaisuuksia. Talosta löytyy kahvio, isot saunatilat, urheilusali, sekä valkokangas. Liikunnalliset aktiviteetit onnistuvat erittäin hyvin suoraan urheilutalolta, sillä latu- ja maastoreitit lähtevät suoraan urheilutalolta ja vieressä on myös frisbeegolfrata sekä kuntoportaat ja fitnesspuisto. Pysäköintitilaa on runsaasti suoraan talon edessä.

Tervetuloa urheilutalolle!

Yhteystiedot:
Pyrinnöntie 5, Kempele
p.050 360 8244