Ota yhteyttä Tapahtumat

Kunnan kulttuuritarjonta

Kempeleen kunnan kulttuuri- ja kirjastopalvelut järjestävät monipuolisia tapahtumia ja konsertteja kuntalaisten ja matkailijoiden virkistykseksi. Esityksiä nähdään eri puolilla Kempelettä, mm. pääkirjastolla, Kotiseutumuseolla ja Pirilä-salissa.

Tulevat tapahtumat voi helposti tarkistaa Tapahtumakalenterista. Lisätietoa myös kunnan kulttuuripalvelujen ja kirjaston verkkosivuilla. 

Museolla tapahtuu

Kempeleen kotiseutumuseon viehättävässä miljöössä koet menneen vuosisadan tunnelman ja nautit musiikki-, teatteri- ja tapahtumatarjonnasta erityisesti kesäaikaan. Tule viihtymään Matturin pihapiiriin!

Tapahtumajärjestäjälle

Tapahtumajärjestäjälle on Kempeleen alueella tarjolla sekä tapahtumanjärjestämispalvelujen huippuammatilaisia että loistavia tapahtumapaikkoja. Tutustu palveluntarjoajiin ja ota yhteyttä!

Teatteri Kempeleessä

Kempeleessä teatteria tekee vakituisesti useampi yksityinen toimija, minkä lisäksi kunnassa nähdään usein vierailijoiden esityksiä.   

Zemppi Areenan tapahtumat

Zemppi Areena on moderni monitoimiareena, jonka ohjelmistossa on viihdetapahtumia sekä aikuisille että lapsille. Esiintyjissä nähdään usein Suomen ykkösrivin artisteja.

Hyvä kasvaa Kempeleessä 27.8.2022

Hyvä kasvaa Kempeleessä - tapahtumaa vietetään Pirilän tilalla lauantaina 27.8.2022

Myyjien haku on juuri nyt meneillään. Ilmoittaudu myyjäksi ja lue lisää tapahtumasta alla olevan linkin kautta.