Ota yhteyttä Tapahtumat

Kempeleen nuorisoseuran tilat

Kempeleen nuorisoseura ry:n talo on hyvä kohde isojen kokousten ja juhlien sekä tapahtumien järjestämiseen. Tanssi, liikunta, kokoukset ja perhejuhlat järjestyvät hienosti keskeisellä paikalla. Tiloihin kuuluvat 215 m2 kokoinen sali, johon saa 150 -200 istumapaikkaa. Varustuksena pöydät ja tuolit, myös lava- ja äänentoistojärjestelmä on käytössä. Kahvio 80 m2 kokouksiin ja pienempiin juhliin, 60 istumapaikkaa. Kokoushuone 25 m2, 12 hengelle. Keittiö ja astiat 200 henkilölle erikseen sovittuna ja käyttöopastuksella. 

Yhteystiedot:
Kirkkotie 19
p. 050 5705610

Kempeleen työväentalo

Kempeleen työväentalolla voi järjestää isojakin yksityistilaisuuksia keskeisellä paikalla Kempeleessä. Sali on 234 m² pyökkiparkettia. 
Työväentalolla on hyvä äänentoisto ja samassa kiinteistössä toimii Kipparin Pizza - ravintola. 

Tutustu saliin ja työväentalon nettisivuilla!

Yhteystiedot:
Koskelantie 24, Kempele
p.045 1259650
kempele.tyovaentalo(at)gmail.com

Kempelehalli

Kempelehalli on vuonna 2001 valmistunut 6000 m2:n monitoimihalli, josta löytyy saman katon alta monipuolinen liikunta- ja tapahtumakeskus. Hallissa järjestetään liikuntatapahtumien lisäksi näyttelyitä ja messuja sekä konsertti- ja juhlatilaisuuksia.

Kempelehallin sijainti kauniilla paikalla koulukeskuksen ja Kempeleen urheilukeskuksen vieressä mahdollistaa loistavat puitteet erilaisten urheilu- ja liikuntaleirien järjestämiselle.

Viihtyisästä, 80 asiakaspaikan kahvilasta avautuu näkymä sekä jää- että palloiluhalliin. Näköalan lisäksi kahvilaan houkuttelevat tuoreet paikan päällä paistetut pullat ja muut pikkulämpimät.

Kahvion yhteydessä toimivalta grilliltä löytyvät maukkaat annokset, joilla lähtee isompikin nälkä. Meiltä saat myös ruokaa tilauksesta. Edulliset ja maistuvat lounasruuat ja reissueväät helposti, nopeasti ja vaivattomasti.

Kävijöitä palvelevat myös kioski ja Sport Shop.

Yhteystiedot:
Koulutie 3, Kempele
p.08 556 9299

Facebook
Instagram

Konffa - toteuttaa tapahtumanne

Tapahtumatuotantotalo Konffa toteuttaa pienet ja suuret tapahtumat. Tuotamme elämyksiä, kokemuksia ja jätämme muistijäljen vieraillenne.
Olipa kyseessä yleisötapahtuma, tuotelanseeraus tai organisaationne juhlat, on Konffa se kumppani, joka kannattaa valjastaa suunnittelemaan ja sitten toteuttamaan tapahtumakokonaisuuden. Vuosien kokemuksella ja erittäin vahvalla ammattitaidolla on merkitystä tapahtuman onnistumisessa. Kun investoitte resurssejanne, on järkevää varmistaa, että kaikki menee nappiin. Kun haluatte tarjota vieraillenne parasta, ottakaa yhteys meihin.

Referensseinä on vuosien ajalta yritysten vuosijuhlia, upeita avajaistapahtumia ja henkilöstötilaisuuksia kaikissa mittakaavoissa mm. Kauppakeskus Zeppelinille, VR:lle, Oulun Energialle, K-Raudalle, hotelleille ja monille pk-yrityksille – kullekin kukkaron koon ja tarpeen mukaan.

Yhteystiedot:
Konffa Oy
Vihikari 10, Kempele
p. 010 2926 500
info(at)konffa.fi

Facebook
Instagram

Zemppi Areenan tapahtumatilat

Zemppi Areena on Oulun seudun ensimmäinen moderni monitoimiareena, jonka keskiössä on tapahtumiin ja sisäliikuntaan käytettävä areena. Tila mahdollistaa isojenkin tapahtumien järjestämisen ja äänentoisto on ykkösluokkaa. Tapahtumakäytössä saliin sopii 1500 henkilöä ja ruokailu-, kahvitus- ja majoituspalvelut löytyvät saman katon alta, kuten myös kuntosali ja keilahalli. Zemppi Areena järjestää useita viihdetapahtumia vuosittain niin aikuisille kuin lapsillekin. Esiintyjissä nähdään usein Suomen ykkösrivin artisteja.

Tervetuloa Zemppi Areenalle!

Yhteystiedot:
Pekurintie 2
p. 050 310 1141
toimisto(at)zemppiareena.fi

Facebook

Ohjelmatoimisto Go Arctic Live

Ohjelmatoimisto Go Arctic Live on tilaisuuksien ja tapahtumien ohjelmalliseen sisältöön erikoistunut ohjelmatoimisto, joka on vahvasti mukana tekemässä hyvää viihdettä ja hienoja tapahtumia. Go Arctic Live työllistää useita kymmeniä stand up koomikoita, muusikkoja, näyttelijöitä sekä muita viihteen tekijöitä, jotka esiintyvät ammatikseen ympäri Suomea.


Ohjelmatoimisto Go Arctic Live on osa Go Arctic – perhettä, josta löydät myös mm. Go Arctic Events – yritystapahtumapalvelut sekä Go Arctic Meetings – kokouspalvelut. Tuoteperheeseen kuuluu myös Viihdy tiimissä – työhyvinvointikoulutus.

Yhteystiedot:
p.08 415 277 70
info(at)goarctic.fi