Takaisin tapahtumiin

Kehä - Monitaiteellinen festivaali kahdelle Kempeleen kirjastossa

Tapahtuma alkaa: 06.11.2019

Tapahtumapaikka:

Kehä - Monitaiteellinen festivaali kahdelle Kempeleen kirjastossa ke 6.11.2019 klo 18-20.

Kehä-festivaalin teokset toteutetaan yhdelle kokijalle kerrallaan. Kaikkiin teoksiin ilmoittaudutaan paikan päällä ja ne ovat kokijalle ilmaisia. Teosten kesto vaihtelee hetkestä 20 minuuttiin.

Kehän 2019 teokset Kempeleessä:

Mari Liimatainen: Tahroja

Tahroja ”Tahroja” – hetki, jossa on lupa avautua. Pelko voi olla kuin tahra. Osallistuja ja taiteilija kohtaavat musteläiskän kautta.

Harri Piispanen & Aleksi Jaakkola: Kansallisromantikot - Koli tasting

Kansallisromantikot – Koli Tasting Kansallisromantikot ovat tiivistäneet Kolin kansallismaiseman uutteeksi. Nyt tätä tiivistymää pääsee maistamaan teeseremonian omaisessa teoksessa.

Tiina Vehkaperä: Tuijottaja

Näkevä röyhkeä pelokas utelias valtataistelu ujo uhka kylmä lämmin anteeksi polttaa. Pelottaa. Teokseen voi huomata osallistuvansa yllättäen. JOkainen teoksen kokija tulee määrittelemään sen luonteen. Kohtaamiset voivat olla lyhyitä tai pitkiä, läheltä tai kaukaa, meidän kahden näköisiä.

Vuoden 2019 festivaalin teemana on pelko. Festivaalin teokset kutsuvat kokijaa tutkimaan pelkojaan, jotka liittyvät mm. kehon ja yksityisyyden rajoihin, luonnonympäristön säilymiseen, stressinsietokyvyn ylittämiseen, terveyden, toivon ja hallinnan menettämiseen, toiseuden kohtaamiseen ja kommunikaatiokyvyttömyyteen sekä toden ja harhan sekoittumiseen.

Kehän järjestää Kulttuuriosuuskunta ILME. Kehää tukevat tänä vuonna Koneen säätiö, opetus- ja kulttuuriministeriö sekä kulttuuritalo Valve.

Lisätiedot:

https://www.kulttuuriosuuskuntailme.fi/keha
https://www.kulttuuriosuuskuntailme.fi/keha2019
https://www.facebook.com/KehaFestivaali/

Tervetuloa!

Jaa