Takaisin tapahtumiin

Kempele Akatemian Kesäklubi

Tapahtuma alkaa: 28.09.2019

Tapahtumapaikka: Kempele Akatemia, Honkasentie 15, 90450 Kempele

Suosittu Museoklubi saa jatkoa! Kesäklubilla muistellaan ja suunnitellaan kesää!

Avausklubilla folk soi komeasti la 28.9.2019 klo 18 alkaen Kempele Akatemialla (os. Honkasentie 15, 90450 Kempele).

Esiintyjinä uuden levyn julkaiseva 5/5 (ympäri pohjanmaata) ja Väisänen jne. (Oulu)

Ohjelma:

klo 17.00 ovet (the doors)
klo 18.00 Väisänen jne.
klo 19.00 5/5

Väisänen jne.

Omintakeisista teksteistään ja viihdyttävistä keikoistaan tunnettu luomuboogie/folk- yhtye Väisänen jne. muistelee kesäklubilla museoklubia ja Kaustisen kansanmusiikkifestivaajela. Yhtyeen toinen albumi Kahden Hengen Booli julkaistiin keväällä 2019. Väisänen jää mieleen!

5/5

Trendeistä piittaamaton 5/5 vakuuttaa keikoilla paatuneimmankin kuulijan. Yhtye ja koko modernin folkmusiikin karma ovat kuin tiukasti toisiinsa sidottuja säikeitä; kaukana nukuttavan sivistävästä, läpisoitetusta näköiskansanmusiikista. 5/5 tarjoilee kuulijoille hivelevän saumatonta soittoa, yhtäläisesti älyllistä purtavaa kuin painotonta musiikillista taikuuttakin. Yhtyen jäsenet ovat kukin säveltäjinä täynnä luovaa folkfantasiaa ja kekseliäisyyttä, mikä antaakin koko ilmaisulle notkeutta ja
entistä enemmän valmiutta sooloteoksien soinnikkuudelle. Vuoropuhelut soittimien kesken toimivat mallikkaasti ja onkin ilo huomata, että eteenpäin mennään tiukemmin musiikin ja soiton ehdoilla. Palaset ovat loksahtaneet kohdilleen – 5/5n aiheuttamassa myrskyn silmässä on progemaista yltiöpäisyyttä ja groovaavaa suoraviivaisuutta.

http://www.viiskauttaviis.com/

Liput: 10 euroa (sis. kahvitarjoilun). Liput ennakkoon Kempeleen kirjastolta ja rajallinen määrä ovelta.

Järjestäjä: Kempele Akatemia

Jaa