Takaisin tapahtumiin

Suvi Teräsniska

Tapahtuma alkaa: 13.08.2020

Tapahtumapaikka: Kempeleen Kirkonkylän koulun D-talo, juhlasali

HUOM! Keikka on siirtynyt toukokuulta 9.5. elokuulle 13.8.! Ostetut liput käyvät uudelle päivämäärälle sellaisenaan.

Jos uusi päivä ei sovi, liput voi palauttaa Tikettiin ja Kempeleen kirjastoon 31.7.2020 mennessä (ohjeet Tiketin palautukseen löytyvät tapahtuman lipunmyyntisivuilta).

Tiketistä ostetut liput palautetaan Tikettiin ja Kempeleen kirjastosta ostetut liput palautetaan Kempeleen kirjastoon. Tiketti pidättää siirretyn tapahtuman lipun palautuksissa palvelumaksun tai käsittelymaksun per lippu.

Suvi Teräsniska saapuu Kempeleeseen!

Konsertti torstaina 13.8.2020 klo 19.00 Kempeleen Kirkonkylän koulun D-talon juhlasalissa (os. Koulutie 4, 90440 Kempele). Liput ennakkoon 25e / ovelta 30e. Ennakkoliput myy Kempeleen kirjasto (Kauppakeskus Zeppelin, 3.krs.) ja Tiketti. Tiketistä ostettuihin lippuihin lisätään 2,50e palvelumaksu. Ovet klo 18.00, jolloin myös lipunmyynti alkaa (jos lippuja jäljellä). Lipun hinta ovelta 30e (maksu kortilla tai tasarahalla).

Upea Suvi Teräsniska on julkaissut urallaan viisi studioalbumi ja kaksi joululevyä. Hänen suurimpia hittejään ovat muun muassa Hento kuiskaus, Täydellinen elämä, Jos menet pois, Pahalta piilossa, Elämäni miehiä ja Hei mummo. Suvi Teräsniskan albumeita on yhteensä myyty lähes puoli miljoonaa kappaletta ja jokainen niistä on ylittänyt vähintään platinarajan. Yleisön rakastama Suvi on palkittu mm. Emma-gaalassa Vuoden iskelmä-albumista 2017, Iskelmä-Finlandialla 2016 sekä Kullervo Linnan säätiön palkinnolla 2013.

Suvi Teräsniska

Suvi Teräsniska FB:ssa

Tulethan keikalle vain terveenä! Tapahtumaan ei saa osallistua jos on mitään sairastumiseen viittaavia oireita (mm. yskä, kurkkukipu, kuume, hengenahdistus, lihaskivut, vatsaoireet ja päänsärky). Tapahtumapaikalla panostetaan käsihygieniaan (käsienpesumahdollisuus yleisissä wc-tiloissa sekä käsidesit yleisön saatavilla). Rajoitamme tapahtuman yleisömäärää eli salia ei myydä täyteen.

Jaa