Takaisin tapahtumiin

Teatteri Eurooppa Neljä esittää: Tänään huipulla

Tapahtuma alkaa: 01.04.2023

Tapahtumapaikka: Kirkonkylän koulun D-talon sali, Koulutie 4A, 90440 Kempele

Teatteri Eurooppa Neljä esittää: Tänään huipulla lauantaina 1.4.2023 klo 18.00 Kirkonkylän koulun D-talon salissa, Koulutie 4A, 90440 Kempele.

Liput ennakkoon 20e, ovelta 25e. Ennakkoliput myy Kempeleen kirjasto ja Tiketti. Tiketistä ostettuihin lippuihin lisätään 2,50e palvelumaksu.

Kesto n. 1h 50 min (sis. väliajan)

Lipunmyynti ovella klo 17.00 alkaen, mikäli lippuja jäljellä. Saliin pääsee n. klo 17.45.

Musiikkinäytelmä Tänään huipulla on kertomus 1980-luvun viihdeteollisuudesta. ”Huoltamokasettikulttuurissa" studiot valmistivat tuntemattomilla laulajilla ajan hittejä sisältäviä äänitteitä myyntiin tavarataloihin ja huoltoasemille. Tuotteen huokeus oli etusijalla, ei niinkään laatu, vaikka suurelta osin äänitteet olivat kelvollisia ja esittäjät hyviä laulajia. Vaikka aitous puuttui, muusikot ja laulajat olivat aitoja ihmisiä, tuntemattominakin tuntevia, olemassa olevia ja iholle tulevia.

Tänään huipulla kertoo neljän tuntemattoman studiolaulajan tarinan tuotannon takuuhenkilöinä, käyden läpi neljän erilaisen ja toisaalta niin samanlaisen ihmisen maailmaa, heidän tunteitaan ja omia polkujaan niin taiteen, elämän kuin rakkaudenkin myötätuulissa ja karikoissa. Näytelmän sävy on valoisan hauska, mutta komedian rinnalla kulkee myös vakavampi pohjavire. Ja kaiken yllä ja alla kulkevat koko ajan C-kasettiajan suurimmat hitit juuri kuten me ne muistamme!

Näytelmän rooleissa nähdään Neija Välilä, Tuija Hanhikoski, Kimmo Riikonen ja Jari Silventoinen. Musiikista ja muista sivurooleista vastaa TE4 Band Toni Lepistö, Lasse Asu, Jaakko Peltonen ja Jaska Tabell.

Käsikirjoitus: Arto Nieminen

Ohjaus: Olli-Matti Oinonen

Teatteri Eurooppa Neljän kotisivut

Jaa