Takaisin tapahtumiin

Teatteri Soiva Sammakko: Soivan Sammakon joulu

Tapahtuma alkaa: 04.12.2021

Tapahtumapaikka: Kempeleen kirjasto

Teatteri Soiva Sammakko esittää: Soivan Sammakon joulu lauantaina 4.12. klo 11.00 Kempeleen kirjastossa (Kauppakeskus Zeppelin, 3.krs.)

Joulu lähestyy kovaa vauhtia, mutta Soivan Sammakon on vaikea löytää joulutunnelmaa – hänen tavanomainen jouluaskareensa, lumen kolaaminen lammen jäältä, on jäänyt tarpeettomaksi koska lunta ei ole satanut tarpeeksi. Soiva haluaisi tehdä jotain kivaa yhdessä kavereiden kanssa, mutta kaikilla vaikuttaa olevan liian kiire omien tärkeiden valmisteluiden kanssa: Amalia Ankka haluaa leipoa parhaat piparkakut, Petula Pöllölle tärkeintä on kunnon joulusiivous ja Keijo Kettu haluaa koristella joulukuusen hienommin kuin koskaan. Joulunodotus saa yllättävän käänteen, kun Soiva törmää lammen jäällä Viikku Varikseen – hän on nimittäin tavannut itsensä joulupukin ja tietää sitä paitsi juurikin, kuka voisi auttaa Soivaa löytämään joulutunnelman: Topi Tonttu, joka on erikoistunut joulutunnelman levittämiseen. Tästä saa alkunsa uusi ystävyys sekä operaatio, jossa pelastetaan Soivan Sammakon joulu!

Esityksen kesto n.30 min. Soveltuu yli 2-vuotiaille.

Vapaa pääsy! Tapahtuman yleisömäärää rajoitetaan. Nouda ilmaislippu kirjastolta! Lippuja rajoitettu määrä. **Liput loppuneet**

Huom! Esityksessä koronapassi tullaan kysymään yli 16 vuotta täyttäneiltä.
Koronapassi otetaan käyttöön kirjastossa järjestettävissä yleisötapahtumissa Aluehallintoviraston määräysten mukaisesti 26.11.–25.12.2021.
Kirjastotapahtumat pidetään alle 50 henkilössä tai niissä tarkistetaan yli 16-vuotiailta osallistujilta koronapassi ja henkilöllisyystodistus tapahtuman ovella. Tapahtumissa, joissa tarkistetaan koronapassi ja henkilöllisyystodistus, asia mainitaan tapahtumatiedotuksessa.

Toimi näin:
• Lataa koronapassi Omakannasta osoitteesta kanta.fi
• Passi on käytännössä sivulla näkyvä nimesi ja QR-koodi sekä henkilöllisyystodistus.
• Passin voi joko tulostaa tai näyttää mobiililaitteelta.
• Passi tarkastetaan kirjaston tapahtumatilaan saapuessasi. Olethan ajoissa paikalla.

Soivan Sammakon sivut

Jaa