Takaisin tapahtumiin

Vanhustenviikon luento: Tietokirjailija Monika Luukkonen

Tapahtuma alkaa: 06.10.2020

Tapahtumapaikka: Kempeleen kirjasto

Ti 6.10. klo 17.00 Kempeleen kirjastossa (Kauppakeskus Zeppelin, 3.krs.) Vanhustenviikon luento: Tietokirjailija Monika Luukkonen.

Tule kuulemaan, miten hereilläolon ja tietoisen läsnäolon harjoitukset auttavat havahtumaan elämän mahtavuuteen ja merkityksellisyyteen ihan tavallisen arjen keskellä!

Viisitoista vuotta sitten tietokirjailija Monika Luukkonen pohti, miten voisi olla paremmin läsnä elämässään ja nauttia jokaisesta päivästä. Hän löysi käytännönläheisen buddhalaisuuden mindfulness- ja meditaatio-opit ja hän löysi vähitellen elämäänsä uutta merkitystä, rauhaa ja iloa. Buddhalaisuudesta ja aasialaisista elämäntavoista voi ammentaa viisautta ja ymmärrystä myös elämän vaikeisiin hetkiin: suruun, sairastamiseen ja vanhenemiseen – jopa kuolemaa voi opetella katsomaan uudella tavalla.

Monika Luukkonen kertoo kokemuksistaan, Aasian lempeistä elämän viisauksista ja aiemmin tänä vuonna ilmestyneestä Buddhan hipaisu -kirjastaan (Atena, 2020).

Monika Luukkonen on syntynyt vuonna 1971 ja eli lapsuutensa ja nuoruutensa Kempeleessä. Useiden ulkomailla vietettyjen vuosien jälkeen hän on asettautunut asumaan Ouluun.

Buddhan hipaisu -kirjaa voi lainata OUTI-kirjastoista, myös e-kirjana. Tilaisuudessa kirjaa voi ostaa 20 euron hintaan.

Lue lisää Buddhan hipaisu -kirjasta: https://atena.fi/kirjat/buddhan-hipaisu

Tapahtuma on osa Vanhustenviikon ohjelmaa. Tulethan tapahtumaan vain terveenä!

Vapaa pääsy, tervetuloa!

Jaa