Takaisin uutisiin

01.02.2021

Alpakkalatukahvila on avattu

Linnunradan tila sijaitsee Juurussuolla, Kempeleessä, Pertinlenkin hiihtoladun varrella, Köykkyristä n. 9 km hiihtämällä. Hiihtäjillä on nyt mahdollisuus vierailla Linnunradan tilan latukahvilassa, paistaa makkaraa pihanuotiolla ja tavata alpakoita. Sateen Tupa -tilamyymälä/kahvila avataan helmikuussa. Tarjolla on mm. kuumaa glögiä ja mehua, kahvia, munkkeja, Runebergin torttuja, laskiaispullia ja hamppusämpylöitä. Alpakoita voi käydä jututtamassa ja niille saa syöttää porkkanaa. Jos perheen pienimmät eivät jaksa hiihtää perille asti, voi alpakoita toki tulla katsomaan autollakin. Myynnissä Sateen Tuvassa myös oman tilan tuotteita, öljyhamppuelintarvikkeita, luonnonkosmetiikkaa ja alpakanvillaisia asusteita. 

Latukahvilan aukioloajat:

Keskiviikkoisin 10-16
Lauantaisin 11-17
Sunnuntaisin 11-17

Sijainti:

Mourungintie 217, Juurussuo, Kempele. (Postinumero on 90310 Oulu)
Kempeleen Köykkyristä lähtee Pertinlenkin hiihtolatu, Linnunradan tila sijaitsee noin 9 km Köykkyristä Juurussuon Kylätalolle päin. Hiihtoreitin voi valita Marjakammin tai Ketolanperän kautta. Ladun loppupäässä on opasteet latukahvilalle. Seutureitti kulkee perille saakka joten latukahvilalle pääsee hiihtämällä vaikka Oulusta asti!

Turvallisesti vierailulle:

Noudatamme yleisiä koronaohjeistuksia:
*Jos olet sairaana, oireinen tai tilanteesi on muuten riskialtis, jätäthän saapumatta tilaisuuteen.
*Sisätiloissa käytämme kasvomaskia, käsidesiä on saatavilla
*Muista hyvä käsihygienia ja ohjeet yskimiseen.
*Vältetään turhia lähikontakteja, pidetään turvavälejä.
*Sateen Tupa tilamyymälään ja kahvilaan ja samoin tallitiloihin sisälle otetaan 6 henkilöä kerrallaan, joten vältetään mahdollista tungosta.
Kiitos kun välität ja lämpimästi Tervetuloa!

Tervetuloa!

Yhteystiedot:

Sanna Siira p. 040 8314845, Mourungintie 217, 90310 Oulu
info(at)linnunradantila.fi
www.linnunradantila.fi

Jaa