Takaisin uutisiin

01.08.2022

Elokuu on tapahtumien kuukausi!

Elokuu tuo perinteisesti runsaasti tapahtumia Kempeleeseen!

Kempele-Maraton järjestetään 5.-6.8.Kauppakeskus Zeppelinin toimiessa kisakansliana ja Virkistysuimala Zimmarin lähistön lähtöpaikkana. Matkat tapahtumassa: perjantaina lasten minimaraton ja lauantaina maraton, puolimaraton ja 10 km. 

Bouliksen 1-vuotissynttärit lauantaina 6.8. klo 12 - 24. Klo 12 kakkukahvit nopeimmille ja klo 21 Mikko Pohjola esiintyy. 

Vihiluoto Weekend on Vihiluodon Kyläyhdistyksen ja Kempele Akatemian järjestämä koko perheen tapahtuma 13.8. Vihiluodon merellisissä maisemissa. Ohjelmassa on muun muassa poniajelua, pomppulinna, tanssiorkesteri Ässät ja Eini. 

Vihiluodon Torpalla Papattimatto L.A.B. lauantaina 20.8.

Köykkyrin retkireitistön avajaiset järjestetään perjantaina 26.8. klo 16.30 alkaen Köykkyrissä. Ohjelmassa on DJ Virtual Heart, Peltsin vetämä 20 + 20 km maastopyörälenkki, sekä lyhyempi 6 km pyörälenkki ja 7 / 12 km polkujuoksulenkit. 

Hyvä kasvaa Kempeleessä - tapahtuma järjestetään Pirilän tilalla lauantaina 27.8. klo 10 -14. Kotiseutumuseo on myös avoinna. Päivän tähtinä muun muassa Roni Back, Liikkuva laulureppu ja Peltsi. Ohjelmassa myyjäiset, musiikkia, paikallista lähiruokaa, opastettuja kierroksia ym. Illan kruunaa Silvennoisen ja Helan konsertti. 

Vihiluodon Torpalla Venetsialaiset lauantaina 27.8. 

Tervetuloa mukaan! :)

Jaa