Takaisin uutisiin

01.07.2020

Hyvinvointia saunasta, joogasta ja luonnontuotteista

Kempeleläinen Luonnokas tarjoaa erilaisia kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin ja suomalaisiin saunaperinteisiin pohjautuvia palveluja ja tapahtumia yhdessä kumppaneidensa kanssa. Luonnokkaan yrittäjä Anu Rosenberg on saunottaja, saunaterapeutti ja luonnonvaratuottaja, joka johdattaa vieraat saunaperinteisiin ja luonnontuotteiden käyttöön saunahoidoissa.

Kesän tarjontaan Luonnokkaalla kuuluvat esimerkiksi ohjattu kesäjooga ja saunaelämys. Lempeää hathajoogaa vetää joogaohjaaja Merja Turunen (JeebyMerja) ja lauteilla sinua palvelee saunottaja Anu Rosenberg. Joogassa tehdään vahvistavia, vetreyttäviä ja venyttäviä liikkeitä kesäisen rennolla otteella.

Luonnokkaan toinen ohjelma on luonnontuotteen valmistus, josta jää muistoksi ihana, paikallinen itsevalmistettu luonnontuote. Anu Rosenberg valmistaa luonnonkosmetiikkaa omissa tiloissaan Kempeleessä, joten kokemus tuotteen valmistuksesta on taattu. Ohjelmapalvelut ovat varattavissa mihin vain sopiviin tiloihin Kempeleessä ja Oulun seudulla. Tulevat tapahtumat järjestetään Voimalassa Oulun keskustassa.

Tutustu ohjelmapalveluihin ja varaa paikkasi täällä.

Jaa