Takaisin uutisiin

16.09.2019

Kempeleen syksy on täynnä upeita tapahtumia!

Kaija Kärkinen ja Ile Kallio Piriläsalissa Kempeleessä

Syksyn tapahtumatarjonta hemmottelee meitä laadukkailla konserteilla ja mahtavilla tapahtumilla.

Lokakuuhun kuuluvat ehdottomasti Oktoberfestit ja Kempeleessä tunnelmaan pääsee Vihiluodon Torpalla 5.10. Samana päivänä Kauppakeskus Zeppelinissä järjestetään Naisten ilta, jonka juontajana nähdään Sami Kuronen ja artistivieraana Olli Herman.

Lasten ja aikuisten kestosuosikki ja Pikku Kakkosesta tuttu taikuri Simo Aalto tarjoilee Taika-Ilopilleri  -shown yhdessä vaimonsa Kirstin kanssa Zemppi Areenalla lauantaina 26.10. Zemppi Areenalla järjestetään myös 7.12. Suomen Suurin Lastenfestivaali, jossa tähtinä nähdään Hevisaurus, Ti-Ti Nalle ja Kikattava Kakkiainen.

Marraskuuhun valoa tuovat lukuisat tähtiartistit. Pirilä-salissa musisoivat 1.11. Timo Rautiainen ja Jussi Lampi. Marraskuun 22. päivä lavalle nousevat Kaija Kärkinen ja Ile Kallio. Zemppi Areenalla järjestetään 9.11. rokimmat pikkujoulut, jolloin armottoman lavan valtaavat Apulanta, Atomirotta ja Antti Railio. Tämän hetken kuumin kotimainen metallinimi Amorphis, pääsee irti 15.11. ja seuraavana päivänä 16.11. vietetäänkin Pikkujoulut 2019, joissa esiintyvät Eppu Normaali, Vesterinen yhtyeineen ja Mira Luoti. Itsenäisyyspäivän aattona 5.12. PikkuZet Stand up -jouluja tähdittävät Ilari Johansson, Jaakko Saariluoma ja Tommi Ylimäinen!

Lisäksi tarjolla on monenmoista muuta mukavaa, kuten esimerkiksi Lastenkonsertti Kempeleen kirjastolla 30.9. Pentti Rasinkangas esiintyy trubaduurina kitaransa kanssa ja esittää tarinallisia lauluja. Kajaanin kaupunginteatteri tulee vierailulle 3.10., jolloin Kirkonkylän yhtenäiskoululla nähdään Fundamentalisti. Loppysyksyllä nähdään Kempeleen Nuorisoseurantalolla Nuu-teatterin näyttämöllä dekkareiden kuningattaren, englantilaisen Agatha Christien kirjoittama klassikkojännäri Hiirenloukku. Ensi-ilta on lauantaina 9.11., katso lisätiedot ja muut näytökset Nuu-teatterin sivuilta.

Tutustu tarkemmin ohjelmiin Visit Kempeleen tai Zemppi Areenan sivuilta. Löydät lisätietoja myös Kempeleen tapahtumakalenterista.

Tule mukaan iloiseen tapahtumasyksyyn!

Jaa