Takaisin uutisiin

23.12.2021

Liikuntaa ja kulttuuria Kempeleen talvessa

Kempeleen talven uutena tapahtumana koetaan Proski Winter Trail – polkujuoksutapahtuma 12.2.2022. Kisakansliana toimii Linnakankaan koulu, josta lähdetään 10km tai 20km lenkille. Matkat koostuvat 5km lenkistä, joka kierretään kaksi tai neljä kertaa. Miehille ja naisille on omat sarjat. Tapahtuman järjestää Pro Ski Oulu yhteistyössä Moneskon ja SporttiOravien kanssa. Tapahtuman verkkosivuille. 

Helmikuun perinteisenä tapahtumana koetaan massahiihtotapahtuma Pertin Hiihto 26.2.2022. Tapahtuman paikkana on Köykkyrin virkistysalue ja järjestäjänä Kempeleen Maratonklubi. Pertin Hiihdossa on omat sarjat naisille ja miehille 15 ja 30 km perinteiselle ja vapaalle, sekä lisäksi retkisarjat. Myös nappulahiihto ja ilman ajanottoa hiihdettävä reppu- ja perhesarja kuuluu valikoimaan. Tapahtuman verkkosivuille. 

Kulttuuritapahtumissa koetaan ZROCK 5-v juhlavuoden festivaali Zemppi Areenalla 1.-2.4.2022. Esiintyjinä ovat Stam1na, Aephanemer, Týr, Lähiöbotox, Ruoska, Embraze, One Morning Left, Fear Of Domination, sekä kaksi myöhemmin julkaistavaa esiintyjää. Tapahtuman verkkosivuille. 

Zemppi Areenan keikkoja huhtikuussa jatkaa Hevisaurus 3.4.2022. Lapsille ja jurahevin ystäville suunnattu konsertti pidetään sunnuntaina päivällä. Tapahtuman verkkosivuille. 

8.-9.4.2022 on Zemppi Areenalla vuorossa ysärimusiikin ystävien superviikonloppu Jyzärifest! Tapahtuman verkkosivuille. 

Jaa