Takaisin uutisiin

04.12.2019

Matkailusivusto visitkempele.fi on julkaistu englanniksi

Kempeleen kunnan matkailijoille suunnattu visitkempele.fi –verkkosivusto on saanut englanninkielisen version, josta löytyy kootusti Kempeleen matkailutarjonta. VisitKempele.fi -sivusto tarjoaa tietoa matkailijoille suunnatuista palveluista, kuten majoituksesta, ravintoloista, vapaa-ajan palveluista ja tapahtumista. Sivusto on tietopaketti myös ryhmämatkojen ja leirikoulujen järjestäjille sekä Zeniitin alueesta kiinnostuneille sijoittajille. Sivustolla voi jättää tarjouspyynnön kokouspalveluista, ohjelmapalveluista, ruokailuista ja majoituksesta samanaikaisesti usealle yritykselle.

Toinen sivuston uutuus on matkailun ohjelmapalvelujen verkkokauppa, jonka Kempele avaa Oulun seudun kunnista ensimmäisenä. Verkkokaupasta voi ostaa alueen matkailuyritysten ohjelmapalveluja näppärästi muutamalla klikkauksella. Maksu tapahtuu luottokortilla varauksen yhteydessä. Verkkokauppa on rakennettu Bokún- alustalle, jonka kautta ohjelmapalveluyritykset saavat suoraan tiedon uusista tilauksista. Bokún on TripAdvisorin omistama alusta, joka toimii sekä yritysten linkkinä asiakkaisiin, että toisiinsa; alustalla yritykset voivat tehdä sopimuksia toistensa kanssa yhteisistä palveluista tai palvelujen myynnistä uusissa kanavissa.

VisitKempele-verkkokaupassa on tällä hetkellä tarjolla Oulu Safarien tuotteita, ja kauppaa täydennetään sitä mukaa kun paikalliset yritykset saavat tuotteitaan tarjolle. Yksi työn alla oleva matkailutuote on Kempeleen kunnan oma ”koe suomalainen joulu” –ohjelmapalvelu, joka järjestetään Kempeleen kotiseutumuseolla.

Lisätietoja:
Soile Pitkänen
elinkeinokoordinaattori
p. 040 626 7271
soile.pitkanen@kempele.fi

Englanninkielinen VisitKempele -sivusto: www.visitkempele.fi/en
Matkailupalvelujen kauppa: https://www.visitkempele.fi/fi/ohjelmapalveluiden-verkkokauppa.html
Lisätietoja Bokún-alustasta: https://bokun.io/

Jaa