Takaisin uutisiin

14.09.2020

Syysloma on tekemistä täynnä

Kempele tarjoaa loistavat puitteet monipuoliseen syysloman viettoon!

  • Leo's Leikkimaa  on avoinna joka päivä! Varaa lippusi netin kautta etukäteen - uusi varausjärjestelmä tuo turvallisuutta leikkeihin. Leo's Leikkimaassa on mukava kahvila, jossa voi istahtaa syömään tai kahville.
  • Kauppakeskus Zeppelin  palvelee koko syysloman ajan. Suosittelemme ravintoloita shoppailun yhteydessä. Zeppelinissä on 1500 maksutonta pysäköintipaikkaa, sekä tavaratalo Prisma lukuisten erikoisliikkeiden lisäksi. 
  • Pelixir tarjoaa hienot puitteet keilailuun, dartsiin ja biljardiin. Voit vuokrata myös fatbiken ja tutustua ympäristöön helposti pyöräillen. Pelixirin yhteydessä on Pub Zaluuna sekä saunatilat ja kabinetti yksityistilaisuuksia varten. 
  • Espanjalainen ravintola El Sabor on tunnettu hyvästä ruuastaan. Ravintola sijaitsee Vihiluodossa, josta on suora pääsy uudelle lintutornille ja luontopolulle. Ravintola sijaitsee Finlandia Hotel Airport Oulun yhteydessä, jonka pihalla on varattavissa myös tunnelmallinen kota yksityistilaisuuksiin.
  • Linnunradan tila on paikallinen alpakkatila, jossa voit taluttaa alpakoita ja nauttia tuoreista kahvilan antimista. Varaa talutukset suoraan netistä.  Tilan erikoisuuksiin kuuluu itse viljellystä öljyhampusta valmistetut elintarvikkeet, kahvilatuotteet ja kosmetiikkatuotteet.
  • Virkistysuimala Zimmari kutsuu uimareita säällä kuin säällä. Uimala sijaitsee Zeppelinin vieressä, joten uinti ja ruokailut on helppo yhdistää. Lapset pitävät Zimmarista ja etenkin lasten altaan maskotista. Uimalassa on myös kahvila heti tuloaulassa. 
  • Kempeleen oma aktiviteettikauppa on aina avoinna. Varaa fatbike, alpakkatalutus, keilarata, hyvinvointiohjelma tai museokierros silloin kun sinulle sopii! Ohjelmien varaaminen on todella helppoa, varmista tekemiset syyslomalle hyvissä ajoin ja vietä aktiivinen ja mukava loma.

Jaa